Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκάλυψε ποια θα τον παντρέψει με την Λένα Δροσάκη

Πότε θα γεννηθεί το μωρό τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκάλυψε ποια θα τον παντρέψει με την Λένα Δροσάκη

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που έκανε αποκάλυψη για το ποια θα είναι η κουμπάρα του στον γάμο του με την Λένα Δροσάκη. Ποιος θα τους παντρέψει και πότε θα γεννηθεί το μωράκι τους;

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «Μένει Σπίτι» και μίλησε στο Πρωινό για την εμπειρία αυτή. Τι δήλωσε για τη σύντροφο του και το παιδάκι που περιμένουν και τι είπε για το θέατρο και το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

"Μιλάμε για την κυρία Βένια Καραγιάννη, η οποία πέρα από πολύ καλή φίλη, είναι και η μέλλουσα κουμπάρα μου. Για το γάμο θα πληροφορηθεί, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά, να είναι στην ώρα της εκεί που πρέπει και την αγάπη της. Το μωράκι θα έρθει τον Αύγουστο. Όλο αυτό το άγνωστο και σε σχέση με τις εγκύους μας φοβίζει, είναι αγχωτικό, δεν ξέρεις πόσο μπορεί να επηρεάσει" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που μας έδειξε και το σπίτι του λίγο πριν γίνει μπαμπάς.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε

Η Λένα Δροσάκη που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μας αποκάλυψε ποια θα τους παντρέψει μας έδειξε την κοιλίτσα της

Η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρφούμη, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι και φαίνεται να είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Η ηθοποιός λόγω της πανδημίας επιλέγει να μένει στο σπίτι και είναι ιδιαίτερα προσεκτική προκειμένου να αποφύγει τον ιό μέσα στην εγκυμοσύνη της.

Έτσι η ηθοποιός σήμερα το μεσημέρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το σνακ που επέλεξε να φάει και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.Το ζευγάρι πριν περίπου ενάμιση χρόνο είχε επιβεβαιώσει και επίσημα την σχέση του με τον ηθοποιό μάλιστα να ανεβάζει μιαν φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Λένα Δροσάκη έγκυος