Θρήνος για την Βούλα Πατουλίδου - Πέθανε αγαπημένος της φίλος

Η ασθένεια τον "λύγισε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Βούλα Πατουλίδου - Πέθανε αγαπημένος της φίλος

Θρήνος για την Βούλα Πατουλίδου που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι πέθανε από κορωνοϊό ένας αγαπημένος της φίλος. Ποια αυτά που είπε για την απώλεια που την τάραξε;

Ειδικότερα η Βούλα Πατουλίδου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Ευτυχείτε εκφράζοντας την ανησυχία της για τον γιο της που ζει στην Αμερική κοντά στη Νέα Υόρκη, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια ενός φίλου της από τον κορωνοϊό.

"Κάθε βδομάδα ευελπιστούμε ότι θα βελτιώνεται η κατάσταση όχι μόνο για το δικό μου το παιδί αλλά γενικότερα για όλον τον κόσμο ώστε να ησυχάσουμε και να συνεχίσουμε σίγουρα όχι από εκεί που σταματήσαμε με τον κορονοϊό [...] Έχασα έναν αγαπημένο φίλο εξαιτίας του αναθεματισμένου ιού. Είχε υποκείμενα νοσήματα και δυστυχώς τον χάσαμε" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου. Να πούμε ότι από τον ιό πέθανε και ένας διάσημος ηθοποιός, με την θλίψη να κυριεύει τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ορίστε και τα όσα είπε

Λίγα λόγια για την Βούλα Πατουλίδου που αποκάλυψε ότι πέθανε από κορωνοϊό αγαπημένος της φίλος

Η Παρασκευή "Βούλα" Πατουλίδου (Τριπόταμος Φλώρινας, 29 Μαρτίου 1965), είναι Ελληνίδα πρώην αθλήτρια και πολιτικός, η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα. Ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας σε πέντε Ολυμπιάδες (1988, 1992, 1996, 2000, 2004). Ως αθλήτρια, ήταν μέλος του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ. Σήμερα διατελεί Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει και η Wikipedia.

Στη πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1988 στη Σεούλ, κατέλαβε τη 15η θέση στα 100μ. Στις 5 Αυγούστου του 1992, κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη Βαρκελώνη στα 100 μ. εμπόδια με επίδοση 12.64, φωνάζοντας Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!.