Ραγίζει καρδιές ο Λευτέρης Λαζάρου - Η κίνηση προς γιατρούς και νοσηλευτές

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές ο Λευτέρης Λαζάρου - Η κίνηση προς γιατρούς και νοσηλευτές

Και όμως ραγίζει καρδιές ο Λευτέρης Λαζάρου, με την τρυφερή κίνηση προς γιατρούς και νοσηλευτές! Δεν θα πιστέψετε τι σκέφτηκε να κάνει. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος.

O σεφ Λευτέρης Λαζάρου αυτόν τον καιρό έχει αφοσιωθεί σε έναν ιερό σκοπό, θέλοντας να τονίσει την σημαντικότητα των ανθρώπων που μάχονται στην πρώτη γραμμή εναντίον του κορωνοϊού.

Ο πρώην κριτής του MasterChef και ιδιοκτήτης ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε ότι καθημερινά μαγειρεύει για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Ραγίζει καρδιές ο Λευτέρης Λαζάρου - Όλα όσα είπε για την κίνηση προς γιατρούς και νοσηλευτές

Μέσα σε όλα είπε ότι σήμερα μαγειρεύει, λόγω νηστείας, λαχανόριζο, ενώ όταν ρωτήθηκε για το φετινό MasterChef και αν το παρακολουθεί, η απάντησή του ήταν, «Δεν παρακολουθώ το Masterchef, προτιμώ να δω ταινία».

Σε αντίθεση με όλους τους Έλληνες που απολαμβάνουν τον οβελία, ο σεφ αποκάλυψε επίσης πως εκείνος θα προτιμήσει να φτιάξει ψαράκι. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Η ανακοίνωση του MasterChef για το αποψινό επεισόδιο

Μια ανακοίνωση για το αποψινό επεισόδιο έβγαλε το MasterChef, αναφέροντας τι θα δούμε. Η στιγμή του συμβουλίου έφτασε και τα πράγματα είναι δύσκολα. Σε αυτό το σημείο οι ισορροπίες είναι λεπτές. Τι πρόκειται λοιπόν να παρακολουθήσουμε; Δείτε αναλυτικά...

Oι διαγωνιζόμενοι του MasterChef έχουν μείνει αρκετό καιρό μαζί και έχοντας ζήσει κοινές εμπειρίες, μέσα στον διαγωνισμό, έχουν έρθει αρκετά κοντά σε φιλικό επίπεδο, πράγμα που κάνει τα λόγια δύσκολα, όταν πρέπει να ειπωθούν αλήθειες.

Μια όμως ομάδα συναντά τον Γιάννη Αποστολάκη, κάνοντας έναν από τους παίκτες του διαγωνισμού ιδιαίτερα χαρούμενο, που θα βγει εκτός κουζίνας MasterChef 4.

Οι πέντε καλύτεροι της ομαδικής δοκιμασίας βρίσκονται στο Σύνταγμα, στο Ovio του Πάνου Ιωαννίδη, συναντούν έναν παλιό γνώριμο του MasterChef, τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου και έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τη δική του εμπειρία στον διαγωνισμό.
Η κουβέντα καταλήγει με τα παιδιά να τον ρωτούν τα πάντα για το υπέροχο casual fine dining μενού, αφού ο Πάνος Ιωαννίδης βρίσκεται την ίδια στιγμή στην κουζίνα του MasterChef 4, μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να εξηγούν τη Δοκιμασία Ασυλίας, στα μέλη της χαμένης ομάδας, με καλεσμένο chef τον Αντώνη Δρακουλαράκο.

Ποιος θα καταφέρει, με γρήγορες αντιδράσεις αλλά και ευφάνταστη δημιουργικότητα, να κερδίσει τη σημερινή Δοκιμασία Ασυλίας;

Δείτε το trailer:

Το ριάλιτι μαγειρικής έκανε απίστευτα νούμερα στο Star, και σήμερα συντονιζόμαστε για την "καυτή" συνέχεια.