Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος γιορτάζουν και δεν το κρύβουν - Τα τρυφερά λόγια για την επέτειό τους

Συγκινεί με την φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος γιορτάζουν και δεν το κρύβουν - Τα τρυφερά λόγια για την επέτειό τους

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος γιορτάζουν και δεν το κρύβουν! Μπορεί να έχουμε πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει από το να μοιραστούν τρυφερά λόγια για την επέτειό τους.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κορούλα και σε λιγότερο από ένα μήνα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της οικογένειας. Όπως φαίνεται και από τους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς, διανύουν τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους και δεν κρύβεται.

Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άρης Γούτος - Τα τρυφερά λόγια της ίδιας για την επέτειό τους

Μια ξεχωριστή μέρα είναι ωστόσο η σημερινή για το ζευγάρι, καθώς έχει επέτειο γάμου. Και ακόμη και αν έχουμε τον ιό που καραδοκεί, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποφάσισε να μοιραστεί την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία στην οποία ανταλλάζει ένα τρυφερό φιλί με τον αγαπημένο της.

Χαρακτηριστικά έγραψε στην φωτογραφία που αποφάσισε να μοιραστεί με τους αγαπημένους της followers, «Σε ευχαριστώ αγάπη μου που ήρθες και μου άλλαξες τη ζωή..».

Γεννάει από μέρα σε μέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περιμένει πως και πως να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της και όπως έδειξε μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Βέβαια δεν έχει κρύψει την αγωνία της για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο σήμερα ξεκαθάρισε πως η όλη διαδικασία είναι δύσκολη ψυχολογικά γιατί θα έχει μαζί της μόνο τον σύζυγό της και όχι την κόρη της, η οποία θα μείνει με τη γιαγιά της.

Παράλληλα αποκάλυψε και το αν έχει πάρει κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε συνδυασμό με την καραντίνα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε:

«Μπαίνω στον μήνα μου αυτή τη βδομάδα. Έχω πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν πειράζει. Η εγκυμοσύνη είναι μία. Κάνω δύο βήματα και λαχανιάζω, αλλά δε μπορώ να πω πως έχω ταλαιπωρηθεί. Ήταν μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Νομίζω τον έφαγα τον γάιδαρο, έχει μείνει πολύ λίγο. Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγάλο το μωρό, καμία σχέση με το πρώτο. Είναι και αγόρι αυτό.

Θα είναι λίγο περίεργο αυτή τη φορά. Μου είπαν πως θα είναι μόνο ο Άρης μαζί μου. Ότι αν βγει δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει. Ο Άρης θα είναι εκεί τρεις μέρες, δεν θα πάει πουθενά. Η Μαίρη θα είναι μάλλον με τη γιαγιά. Δεν θα μπορεί να έρθει κανείς να μας δει. Είναι ψυχολογικά λίγο δύσκολο. Στον τελευταίο υπέρηχο πήγα μόνη μου. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μην έχω συνοδεία. Το θεωρώ σωστό, αλλά ήταν περίεργο».