MasterChef: Έξαλλη η Κατερίνα - Τι ήταν αυτό που την έβγαλε εκτός εαυτού;

Η φήμη που την εκνεύρισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Έξαλλη η Κατερίνα - Τι ήταν αυτό που την έβγαλε εκτός εαυτού;

Έξαλλη ήταν η Κατερίνα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! Τι ήταν αυτό που την έβγαλε εκτός εαυτού; Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την φήμη που την εκνεύρισε.

Στις φήμες που κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι του MasterChef και θέλουν την Κατερίνα Λένη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη να έχουν έρθει πιο κοντά και να αποτελούν ακόμη ένα ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να απαντήσει η ίδια και να δώσει την δικιά της απάντηση.

Όλα όσα ανέφερε η Κατερίνα για αυτό που την έβγαλε εκτός εαυτού στο MasterChef

Η παίκτρια τόνισε στο πλατό, «Πλανάται στην ατμόσφαιρα ότι κάτι συμβαίνει με εμένα και τον Βαρθαλίτη. Νομίζω ότι ο Βαρθαλίτης έχει επειγόντως ανάγκη να βγει έξω, να ξελαμπικάρει το μυαλό του.

Τον αγαπώ, αλλά για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους, γιατί νομίζω ότι έχουμε παραγνωριστεί μέσα σε αυτό το σπίτι όλοι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, ούτε μία στο εκατομμύριο να είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι μία στο σπίτι και αυτή είναι το Μαράκι και ο Μπέλλος, στοπ, τελεία». Εντωμεταξύ, γάμος "βόμβα" έσκασε στον διαγωνισμό! Ποιος παίκτης θα ντυθεί γαμπρός;

Βγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef - Κατερίνα εναντίον Μαρίας προκαλούν πανικό

Βγήκαν τα μαχαίρια για ακόμα μια φορά στο αποψινό MasterChef, με την Κατερίνα να βρίσκεται εναντίον Μαρίας και να προκαλούν πανικό στο πλατό της εκπομπής. Δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν.

Η Μαρία ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας η οποία μάλιστα επέλεξε να έχει στην ομάδα της την Κατερίνα, κάτι που "καθησύχασε" την δεύτερη μιας και θεώρησε πως δεν θα σχολιαζόταν στην κάμερα.

Η Κατερίνα με αφορμή μια αντιπαράθεση της Μαρίας με τον αρχηγό της μπλε ομάδας, τον Γιώργο, όταν μίλησε στην κάμερα έριξε τα βέλη της προς την συμπαίκτριά της, και όπως ήταν αναμενόμενο είχαμε εκρηκτική αντίδραση.

"Απορώ πώς ένα τόσο μικρό κορίτσι, 21 ετών είναι, έχει τόσο σατανικό μυαλό και σκέφτεται έτσι" είπε η Κατερίνα για τη Μαρία, αποκαλύπτοντας πως δεν συμφωνεί καθόλου με τον τρόπο που διαχειρίζεται το παιχνίδι. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.