Ο Λιάγκας πήγε σούπερ μάρκετ - Γεμάτος σακούλες και με το χαρτί κουζίνας στο χέρι

Χαλαρός με φόρμα και γάντια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λιάγκας πήγε σούπερ μάρκετ - Γεμάτος σακούλες και με το χαρτί κουζίνας στο χέρι

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε για τα ψώνια της εβδομάδας στο σούπερ μάρκετ και έχουμε φωτογραφίες που είναι γεμάτος με σακούλες και στο χέρι κρατάει χαρτί κουζίνας και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως έχει κάνει γνωστό με τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εν μέσω καραντίνας διανύει αρκετές ώρες την εβδομάδα πλέον με τα παιδιά του, αφού όταν η πρώην σύζυγός του, Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην δουλειά της εκείνος είναι αυτός που κρατάει τον Δημητράκη και τον Γιαννάκη στο σπίτι.

Ωστόσο, την Δευτέρα το μεσημέρι προς απόγευμα, αφού είχε παραδώσει στην Φαίη Σκορδά τα παιδιά, όταν εκείνη τελείωσε από την εκπομπή της πετάχτηκε στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο σπίτι του, στην Γλυφάδα για να πάρει πράγματα απαραίτητα για την καθημερινότητά του αλλά και λιχουδιές και διάφορα για τα παιδιά του. Γιατί ως γνωστόν εν μέσω καραντίνας η όρεξη έχει ανοίξει πολύ σε όλους.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τον απαθανάτισε.

Αρχικά σαν σωστός ως προς τα μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού φόρεσε λευκά γάντια και περίμενε στην ουρά, σε απόσταση ασφαλείας από τον υπόλοιπο κόσμο μέχρι να του γίνει επιτρεπτό να μπει μέσα και να κάνει τα ψώνια του. Εν αναμονή ήπιε κι έναν καφέ στο χέρι.

Στη συνέχεια, αφού πήρε όσα χρειαζόταν βγήκε από το σούπερ μάρκετ φόρτωσε τα πράγματα στο αμάξι κι έφυγε προς το σπίτι του φυσικά.

Δείτε φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα από το σούπερ μάρκετ

Λιάγκας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Ο Λιάγκας στην ουρά του σούπερ μάρκετ

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως κάποιες καλές συνήθεις δεν κόβονται ούτε και λόγω κορωνοϊού. Ο Γιώργος Λιάγκας σαν σωστός χειμερινός κολυμβητής συνεχίζει να πηγαίνει για μπάνιο κι εχθές μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία. Δείτε την εδώ