Αντώνης Σρόιτερ: "Έσπασε" την καραντίνα και βγήκε έξω παρέα με τις κόρες του

Η τρυφερή επίσκεψη στην γιαγιά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντώνης Σρόιτερ:

O Αντώνης Σρόιτερ "έσπασε" την καραντίνα και βγήκε έξω παρέα με τις κόρες του. Που πήγε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha και ποιο το τρυφερό δώρο που πήραν από την γιαγιά τους οι δυο μικρές.

Η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας έχει επηρεάσει πολύ την καθημερινότητά μας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη και όλοι έχουμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε σε νέους ρυθμούς και να παραμείνουμε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, έτσι ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες.

Η Ιωάννα Μπούκη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα μέσα στο σπίτι μαζί με τις δύο κόρες της, Παυλίνα και Νάντια, για να τις προστατέψει το ίδιος και ο Αντώνης Σροίτερ. Μπορεί ο σύζυγος της να φεύγει από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους και για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων, η σύζυγος του όμως δεν το κάνει. Ωστόσο έκανε μια μικρή εξαίρεση για να δώσει λίγο χαρά και τα κορίτσια πήγαν μαζί της να επισκεφτούν την γιαγιά τους.

Που πήγε ο Αντώνης Σρόιτερ με τις δυο του κόρες και την σύζυγο του

Πρόσφατα, λοιπόν η Ιωάννα Μπούκη αποκάλυψε ότι όλη η οικογένεια μαζί πραγματοποίησε μια πρωινή βόλτα στη φύση, προκειμένου οι δυο μικρές τους κόρες να πάρουν καθαρό αέρα και να κάνουν ποδήλατο.

Μάλιστα, σε άλλη ανάρτηση που έκανε στα stories της έδειξε στους followers της την συντάντηση που είχαν οι κόρες της τους με την γιαγιά τους, η οποία αρκέστηκε να τις δει από μακριά και να δώσει στις εγγονές της από ένα δωράκι που ετοίμασε για εκείνες.

Τα κορίτσια χαιρέτησαν τη γιαγιά τους έξω από την πολυκατοικία και έδειχναν να χάρηκαν με το δώρο της. Η Νάντια και η Παυλίνα ενθουσιάστηκαν που την είδαν μετά από καιρό, αφού δεν την είχα δει για αρκετό διάστημα. Ωστόσο όταν όλα ήταν φυσιολογικά δείτε που είχε ταξιδέψει το ζευγάρι με τις δυο του κόρες

Δείτε τις αναρτήσεις:

Αντώνης Σρόιτερ κόρες καραντίνα

Αντώνης Σρόιτερ κόρες καραντίνα έξω