Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νατάσα Παζαΐτη: Μας αποκάλυψε τα πόσα έκλεισε - Η γλυκιά φωτογραφία με την οικογένειά της

Τι έγραφε η τούρτα της;

Νατάσα Παζαΐτη: Μας αποκάλυψε τα πόσα έκλεισε - Η γλυκιά φωτογραφία με την οικογένειά της
News 15.04.2020 10:12
Από Youweekly Team

Γενέθλια για την Νατάσα Παζαΐτη, που ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με την οικογένειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μα αποκάλυψε τα πόσα έκλεισε.

Γενέθλια είχε η Νατάσα Παζαΐτη, με την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, να ανεβάζει μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Στην εικόνα μπορούμε να την δούμε μαζί με την οικογένειά της , ενώ μας δείχνει και την τούρτα. Αλήθεια τα πόσα έκλεισε;

Ειδικότερα η Νατάσα Παζαΐτη έκανε μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε μαζί με τα παιδιά της και τον Κώστα Καραμανλή. Οι ίδιοι λόγω του ιού πέρασαν την γιορτή οικογενειακά με την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού να κλείνει τα 54, όπως μας μαρτύρησε και η τούρτα της, η οποία είχε πάνω το λογότυπο του "μένουμε σπίτι".

"Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε. Δείτε ωστόσο και πως ήταν 30 χρόνια πριν. Δεν θα την γνωρίζεται.

Αυτό είναι το βιογραφικό της Νατάσας Παζαΐτη που έκλεισε τα 54 της χρόνια μαζί με την οικογένειά της

Η γιατρός-χειρουργός Νατάσα Παζαΐτη με εκτενή εμπειρία στον χώρο της χειρουργικής μαστού, είναι μία από τους πιο καταρτισμένους γιατρούς-χειρουργούς στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Επιστημών Υγείας στο τμήμα της Ιατρικής από όπου κι αποφοίτησε το 2004. Πήρε την ειδικότητά της στη Γενική Χειρουργική από την Α’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Ογκοπλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του μαστού στο St Thomas Hospital του King’s College του Λονδίνου στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και στις παθήσεις και στη Χειρουργική Μαστού στη Μονάδα Μαστού του Guys’ Hospital του King’s College και συνέχισε την εκπαίδευσή της στην αποκατάσταση συμπλέγματος θηλής θηλαίας άλω με ‘micropigmentation’ στο Finishing Touches Group της Μεγάλης Βρετανίας. Η εξειδίκευσή της πιστοποιήθηκε με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειρουργικής Μαστού από το European Board of Breast Surgery.

Έχει τεράστια εμπειρία στην διαγνωστική και επεμβατική χρήση υπερήχων μαστού και είναι η μοναδική στην Ελλάδα και από τους λίγους χειρουργούς στον κόσμο που έλαβε πιστοποίηση για την χρησιμοποίηση υπερήχων μαστού από το North Bristol NHS Trust-Southmead Hospital.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων διαγνωστικής προσέγγισης και χειρουργικής του Μαστού στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Παρίσι και έχει εκπαιδευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο University of Dundee και στο European Institute of TeleSurgery στο Στρασβούργο.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Μονάδα Μαστού της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, Υπεύθυνη του Κέντρου Μαστού στη Γυναικολογική Κλινική Embio Medical Center, Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Μαστού στη Βιοκλινική Αθηνών και Διευθύντρια του Τμήματος Μαστού της Αθηναϊκής Κλινικής. Σήμερα είναι Διευθύντρια της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Παζαΐτη: Το κίτρινο μαγιό της χωρίς ρετούς "τρέλανε" τους λουόμενους! Είναι κορμάρα!

Νατάσα Παζαΐτη: «Πρόδωσε» το μυστικό του Καραμανλή! Η φωτογραφία με την αποκάλυψη!

Share