Ανακοίνωση για την Eurovision - Ανατροπή

Η αποκάλυψη των κου κου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση για την Eurovision - Ανατροπή

Μπορεί για φέτος η Eurovision να ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο έχουμε μια... ανατροπή και την ανακοίνωση έκανε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα το πρωί μέσα από την πρωινή εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου».

Όπως έγινε γνωστό πριν από περίπου ένα μήνα ο μουσικός διαγωνισμός που κάθε χρόνο ενώνει την Ευρώπη και ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ, ακυρώθηκε, αφού τότε «έσκασε» και η ραγδαία εξάπλωση του φονικού ιού κορωνοϊού σε πολλές χώρες.

Ωστόσο, ένα άλλο show έρχεται να πάρει τουλάχιστον για φέτος την θέση της Eurovision, το οποίο φυσικά θα αφορά τον μουσικό διαγωνισμό του 2020 και όχι μόνο. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, θα προβληθεί στις 16 Μαϊού για να τιμήσει του καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να βρεθούν στην σκηνή και να εκπροσωπήσουν την χώρα τους.

Στο show θα προβληθούν αποσπάσματα από την Eurovision, ενώ ο κάθε τραγουδιστής θα βγει μέσω skype από το σπίτι του και θα πει δυο λόγια για το τραγούδι του, ενώ θα αναφερθεί και στο τι κατάσταση επικρατεί στη χώρα του.

Ωστόσο, πώς θα μας εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη στον διαγωνισμό της Eurovision το 2021; Θα πάει με το Supergirl ή θα αλλάξει τραγούδι και θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο;

Συνάντηση «βόμβα» λίγο πριν την ανατροπή για την Eurovision

Δυο φαβορί της Ελλάδας, ένα που ήδη έχουμε δει πάνω στην σκηνή της Eurovision και ένα που παραλίγο να δούμε ωστόσο, έδειχνε πως θα τα πήγαινε τέλεια, είχαν μια συνάντηση μετά το κόψιμο του μουσικού διαγωνισμού η οποία ήταν «βόμβα» για το διαδίκτυο.

Η Καλομοίρα μαζί με την 17χρονη Stefania, την οποία η ΕΡΤ επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2021, μένουν στο σπίτι και παρουσιάζουν στο 12ο #Qsessions του Δημήτρη Κοντόπουλου μια ακουστική εκδοχή του «Shady Lady».

Στο δεύτερο για την Stefania #Qsessions, η νεαρή τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με την αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Καλομοίρα και ερμηνεύουν το θρυλικό «Shady Lady». Το «Shady Lady» διαγωνίστηκε το 2008 στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Eurovision, εκπροσώπησε την Ουκρανία και κατέκτησε την 2η θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού. Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει στον Δημήτρη Κοντόπουλο, εμπνευστή των #Qsessions, ο οποίος συνοδεύει τις δύο τραγουδίστριες με το πιάνο.

Η Καλομοίρα και η Stefania, στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για την περίοδο που διανύουμε.

Η Stefania στον λογαριασμό της στα social media δήλωσε: «Τα Q sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου είναι η αιτία που γνώρισα “από κοντά” την Καλομοίρα και τραγουδήσαμε μαζί το υπέροχο τραγούδι από την Eurovision το “Shady Lady”. Μένουμε όλοι σπίτι, η Καλομοίρα στην Whashington, ο Δημήτρης στην Αθήνα και εγώ στην Ουτρέχτη αλλά η μουσική μας ενώνει. Σας αγαπώ όλους».

Κατά την διάρκεια του βίντεο η Καλομοίρα δήλωσε: «Γεια σε όλους! Ξέρω πως τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αλλά είμαστε σπίτι, παραμένουμε θετικοί και από εδώ σας στέλνω όλη μου την αγάπη. Όλα θα πάνε καλά! Χαίρομαι που θα σας τραγουδήσουμε γιατί πιστεύω ότι με την μουσική θεραπεύονται όλα».