Το αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHAtv

Σταματάει λόγω Πάσχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHAtv

Το δικό της «αντίο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί από την εκπομπή της «Happy Day» μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv στους τηλεθεατές της, αφού σταματάνε για λίγες ημέρες μαζί με τους συνεργάτες της, λόγω του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια στο τέλος της σημερινής της εκπομπής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψουν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την Τρίτη του Πάσχα, ζωντανά.

«Δε διακόψαμε ούτε μια ημέρα και χαιρόμασταν που ήμασταν εδώ στην παρέα σας να πίνουμε το πρωινό καφεδάκι μας. Τώρα, για λίγες ημέρες θα ξεκουραστούμε και θα περάσουμε αυτές τις ημέρες μένοντας σπίτι με τους ανθρώπους που αγαπάμε και θα είμαστε εδώ την Τρίτη του Πάσχα ζωντανά, να ξανάλέμε τις καλημέρες μας και να περνάμε πολύ όμορφα. Καλή Ανάσταση με υγεία», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ALPHAtv Happy Day

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες φάνηκε να είναι οργισμένη με μερικά σχόλια που διάβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να απαντήσει με τον δικό της τρόπο. Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη που ενόχλησε τόσο πολύ την παρουσιάστρια.

Λίγα λόγια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά". Τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά.

Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER. Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend".

Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση. Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha".