MasterChef spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα - Τα πρόσωπα "έκπληξη"

Μεγάλες ανατροπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα -  Τα πρόσωπα

Αυτή είναι η τελική τετράδα που θα φτάσει στο MasterChef σύμφωνα με τα spoiler. Ποια είναι τα πρόσωπα έκπληξη τα οποία θα δούμε σε αυτή και ποιοι οι παίκτες φαβορί που τελικά δεν θα φτάσουν ποτέ κοντά στο ένα βήμα πριν το έπαθλο.

Το τηλεοπτικό κοινό για άλλη μια σεζόν έχει αποδείξει πως αγαπάει το συγκεκριμένο παιχνίδι και το δείχνει κάθε χρόνο με τα απίστευτα νούμερα που κάνει.

Τα νούμερα τηλεθέασης του MasterChef είναι απόδειξη πως το ριάλιτι μαγειρικής είναι σίγουρα από τα αγαπημένα του κοινού και δεν μας πιστεύετε δείτε εδώ τι έκανε χθες.

Το MasterChef είναι γεμάτο με πολλές ανατροπές, ίντριγκες και καυγάδες.Πολύς λόγος έχει γίνει φέτος και τους έρωτες ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και για το ποιοι θα φτάσουν τελικό με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ποιοι παίκτες θα φτάσουν στην τελική τετράδα του MasterChef

Στο παιχνίδι θα δούμε πολλά, ακόμα και παλιούς παίκτες να επιστρέφουν. Ένα φαβορί αποχωρεί. Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη ο οποίος θεωρούνταν ένας από τους δυνατότερους παίκτες του φετινού κύκλου του MasterChef, ο οποίος ωστόσο θα μας αποχαιρετήσει σύντομα.

Ο Γιώργος θα επιστρέψει σύντομα πίσω, καθώς οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού θα φέρουν με τις αποφάσεις τους τη μεγάλη ανατροπή.

Τρεις από τους αποχωρήσαντες παίκτες θα επιστρέψουν στο ριάλιτι μαγειρικής και θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στην κουζίνα για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Ωστόσο κανείς τους δεν θα τα καταφέρει αφού άλλοι είναι αυτοί που θα φτάσουν στην τελική τετράδα του παιχνιδιού. Ποιοι είναι οι τέσσερις όμως που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική τετράδα;
Ο Δημήτρης Μπέλλος, η Μαρία, ο Σταυρής και ο Σταύρος.

MasterChef spoiler τελική τετράδα

Τέσσερις παίκτες που από την αρχή του ριάλιτι μαγειρικής έχουν συζητηθεί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Μένει να δούμε ποιος από αυτούς θα είναι ο μεγάλος νικητής.