Νάσος Παπαργυρόπουλος: Κλάψαμε με το βίντεο! - Πήρε τον αδελφό του και...

"Όταν του λες να κάνετε καραντίνα μαζί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Κλάψαμε με το βίντεο! - Πήρε τον αδελφό του και...

Κλάψαμε με το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram o Νάσος Παπαργυρόπουλος. Δείτε τι έκανε μαζί με τον αδελφό του και πως περνάνε την καραντίνα τους.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μένει και αυτός στο σπίτι αυτές τις ημέρες λόγω της κατάστασης και θέλησε να μας δείξει μέσα από μια φωτογραφία λοιπόν το πως τα περνάει στο σπίτι. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι σας έχουμε και αποκλειστικές φωτογραφίες από όταν πήγε για τρέξιμο ημίγυμνος στην Γλυφάδα.

Και σε αυτό το στιγμιότυπο που θα δείτε τώρα γυμνάζεται ο πρώην παίκτης του Survivor, που ωστόσο βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο, με την βοήθεια του αδελφό του. Αυτό που έκανε είναι αν τον πάρει στα χέρια και να τον χρησιμοποιήσει σαν... μπάρα γυμναστικής!

Όταν λες στον Άρη σε περίοδο καραντίνας να κάνετε γυμναστική μαζί..." έγραψε στο ποστ που ακολουθεί.

Ξέρατε ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, που κλάψαμε με το βίντεο που ανέβασε με τον αδελφό του μόλις χώρισε;

Παγωτό έμεινε η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μας είπε ποιος είναι εκείνος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος είναι και πάλι ελεύθερος! Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που δεν είναι πλέον σε σχέση.

Ο ίδιος διατηρούσε σχέση εδώ και επτά μήνες με μια γυμνάστρια την οποία είχε γνωρίσει στο γυμναστήριο. Να πούμε ότι αυτός είναι 34 και εκείνη 27. Μάλιστα έμειναν μαζί από πολύ νωρίς και έτσι μπούχτισαν γρήγορα. Να σας πούμε ότι πριν λίγο καιρό μια άλλη εκπομπή έφερε επίσης μια αποκάλυψη για έναν χωρισμό που είχαμε στην showbiz!

Ορίστε και το βίντεο από την εκπομπή