Κόλαση! Η "Βιολέτα" από τις Άγριες Μέλισσες όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η φωτογραφία έριξε το Intsgram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόλαση! Η

Σκέτη κόλαση είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Βιολέτα από τις Άγριες Μέλισσες, που μας δείχνει ένα στιγμιότυπο από τα παλιά. Έτσι σίγουρα δεν την έχετε δει ξανά.

Ειδικότερα η Θεοφανία Παπαθωμά, που κάνει και την Βιολέτα στην αγαπημένη σειρά του ANT1 μένει σπίτι αυτές τις ημέρες και θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της από το παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το στιγμιότυπο που ανέβασε άκρως "καυτό" αφού φορά ένα ζευγάρι μαύρες, θανατηφόρες κάλτσες.

Να πούμε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη χρόνια πριν με την ηθοποιό να γράφει στην λεζάντα "stayingn home" (μένουμε σπίτι). Δείτε ωστόσο και έναν ακόμα ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες που ποζάρει στο δικό του σπίτι.

Αυτή είναι και η "Καυτή" ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Από την "Βιολέτα" και την φωτογραφία κόλαση στην "Δρόσω' από τις Άγριες Μέλισσες - Είναι ερωτευμένη!

Μπορεί η καραντίνα να μας κρατάει για τα καλά κλεισμένους στα σπίτια μας, ωστόσο η Δανάη Μιχαλάκη, ευχήθηκε στον σύντροφό της, με τον πιο τρυφερό και καλοκαιρινό τρόπο.

Ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η ηθοποιός αναπόλησε τις καλοκαιρινές διακοπές που είχε κάνει με τον αγαπημένο της, και παράλληλα βρήκε την πιο κατάλληλη ευκαιρία για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Η Δανάη Μιχαλάκη, εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν όμορφο έρωτα με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο νεαρός ηθοποιός μάλιστα, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι». Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από το καλοκαίρι, που έκαναν διακοπές στην Κίμωλο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψουν ότι είναι μαζί.

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αναφερθεί αρχικά μόνο μία φορά τον Γιώργο Παπαγεωργίου, γράφοντας πως είναι ο φωτογράφος ενός πορτρέτου τους σε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

'