Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Κώστας Αντιπαριώτης

Θλίψη για τον χαμό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Κώστας Αντιπαριώτης

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι πέθανε ο Κώστας Αντιπαριώτης, που ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.

Τον θάνατο του μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θρηνεί η ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο δικηγόρος Κώστας Αντιπαριώτης άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 74 ετών. Επίσης, θλίψη έχει προκαλέσει και στον παγκόσμιο αθλητισμό ο θάνατος της μητέρας κορυφαίου μπασκετμπολίστα, η οποία υπέκυψε στην ασθένεια του κορωνοϊού μετά από ένα μήνα νοσηλείας.

Ο εκλιπών αποτέλεσε μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, καθώς και μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, όπως αναφέρει και το Athensmagazine.gr.

Να πούμε ότι είχαμε και μια άλλη δυσάρεστη είδηση στην Ελλάδα, καθώς πέθανε ο Κωνσταντίνος Κοκκάλας.

Εκτός από τον Κώστα Αντιπαριώτη θρήνο έφερε και η είδηση ότι πέθανε ο Σάσα Χουπμαν, που είχε παίξει μάλιστα και στον Παναθηναίκό

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σάσα Χούπμαν, ο οποίος είχε παίξει μεταξύ άλλων και στις ομάδες του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ηρακλή.

Ο Σάσα Χούπμαν έφυγε από την ζωή σε ηλικία σε ηλικία μόλις 49 ετών. Ο ίδιος να πούμε ότι είχε μια ασθένεια που δυστυχώς του στέρησε και την ζωή, παρά την "μάχη" που έδωσε.

Να προσθέσουμε δε ότι λόγω της ασθένειας που είχε, ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο τα τελευταία χρόνια, αφού αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα αλλά και νευρολογική δυσλειτουργία.

Ο ίδιος είχε παίξει στον Παναθηναϊκό το 1997-1999 και στον Ηρακλή το 1999-2002.

Σάσα Χούπμαν με μπάλα μπάσκετ