Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ η Αντελίνα Βαρθακούρη - Έδειξε δημόσια τη ρίζα στα μαλλιά της

Το ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ η Αντελίνα Βαρθακούρη - Έδειξε δημόσια τη ρίζα στα μαλλιά της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και έτσι, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη ρίζα που έχει στα μαλλιά της.

Μπορεί τα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα να έχουν κλείσει, ωστόσο η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν πτοείται και δείχνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μείνει και με άβαφα μαλλιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μένει στο σπίτι της προκειμένου να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό, και ειδικά τώρα που "πάγωσε" η πρεμιέρα της εκπομπής της, έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο τον οποίο αξιοποιεί σε δημιουργικές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά και τον άντρα της.

Έτσι σήμερα θέλησε να κάνει ένα διαφορετικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε μέσω insta story τη ρίζα που έχει βγει στα ξανθά μαλλιά της και δεν την έχει βάψει ακόμα.

Όπως έγραψε η ίδια προτιμά να μείνει στο σπίτι και να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους γύρω της, και θα έχει καιρό να φτιάξει τα μαλλιά της όταν με το καλό ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια. Ακόμη μία φορά που η Αντελίνα Βαρθακούρη έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα για όλες τις γυναίκες.

Η ανάρτηση που έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Κορίτσια μου με ρωτάτε τι κάνω με τα μαλλιά μου… δεν κάνω απολύτως τίποτα!!! Έχει βγει κανονικά η ρίζα… ε και τι έγινε; Ας στηρίξουμε όπως μπορούμε ο ένας τον άλλον… στην προκειμένη τους κομμωτές όταν με το καλό ανοίξουν» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη instagram