Έβαλε "φωτιά" στο Instagram η Μαρία Σολωμού με τη φωτογραφία της

Το καυτό σορτσάκι που κόλασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλε

Η Μαρία Σολωμού αναπόλησε τις καλοκαιρινές διακοπές της και έτσι θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία η οποία κατάφερε να βάλει κανονικές φωτιές μιας και η ηθοποιός πόζαρε με το πιο καυτό σορτσάκι της.

Από τη μέρα που ξεκίνησε η καραντίνα, η Μαρία Σολωμού είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και γι΄αυτό το λόγο δε σταματάει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή και throwbacks για να περάσει η ώρα.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια, μπήκε στον κόσμο του Instagram πολύ πρόσφατα και ακόμα προσπαθεί να εξοικειωθεί με την πλατφόρμα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει καταφέρει να τα βρει μια χαρά με το Instagram, και οι καθημερινές δημοσιεύσεις που κάνει το αποδεικνύουν.

Σήμερα λοιπόν, θέλοντας να αναπολήσει για λίγο το καλοκαίρι και τις υπέροχες στιγμές που ζούσε στις διακοπές της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το σορτσάκι τον Αύγουστο.

«19 Αυγούστου ήτανε θυμάμαι,ντάλα καλοκαιράκι,Πάρος! Διακοπούλες!!! Ποιος ξέρει φέτος αν θα ´χουμε φωτογραφίες από διακοπές να δείχνουμε.....θα δούμε τώρα..... #μαυρισμαστομπαλκονι #πλαστικηπισινουλα #staypossitive #miraclesdohappen» έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι

«Έχω δυσκολευτεί τόσο πολύ. Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει. Είναι μια φάση που ασχολούνται όλοι με το instagram... φανταστείτε να πέσει και αυτό τι θα κάνουμε; Εγώ είμαι η γκαντέμο της τεχνολογίας, καθόμουν ώρες πάνω από τον υπολογιστή για να μάθω πώς λειτουργεί» είπε η Μαρία Σολωμού.

«Έπρεπε κάτι να κάνω, γιατί άλλαξε η ισορροπία πολύ απότομα. Έκανα τις γυμναστικές μου, το σκύλο βόλτα, το σπίτι. Τώρα ήρθε σπίτι και ο γιος μου. Ο καθένας έχει πιάσει μία γωνία στο σπίτι και δε μιλάμε. Είναι αυτή η φάση. Βρίσκουμε διάφορα και κάνουμε παρέα. Σήμερα είπαμε μήπως πάμε εδώ κοντά να τρέξουμε. Απασχολούμαι με διάφορα πράγματα».

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, "ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας". Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αναλυτικές δηλώσεις της για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει: