MasterChef: Το μυστικό που αποκάλυψε ο Βασίλης Στεφανίδης

Δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το μυστικό που αποκάλυψε ο Βασίλης Στεφανίδης

Ο Βασίλης Στεφανίδης ήταν ένας από τους παίκτες που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος από το MasterChef, και έτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε ένα μυστικό που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Ο Βασίλης έμεινε στις καρδιές όλων των τηλεθεατών όταν με μεγάλη άνεση εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής και μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο φαγητό μπροστά τους τρεις κριτές του MasterChef, παρά το σοβαρό πρόβλημα που έχει με την όρασή του.

Η ιστορία του είχε συγκινήσει ιδιαίτερα τους τρεις κριτές οι οποίοι του έδωσαν τα εύσημα τόσο για το θάρρος του και την επιμονή του όσο και για τις μαγειρικές του ικανότητες που κατάφεραν να τον πάνε μέχρι το bootcamp. Δείτε εδώ την συγκινητική οντισιόν του.

Ο Βασίλης Στεφανίδης εμφανίστηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», και μίλησε για την ιστορία του, την αγάπη του για τη μαγειρική, την απόφασή του να λάβει μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά έδωσε και ένα μυστικό του για να φτιάξουμε το πιο νόστιμο αρνί την Κυριακή του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, για τη συμμετοχή του στο MasterChef, σχολίασε: «Είπα στον εαυτό μου Βασίλη κάντο. Δείξε στην Ελλάδα τι μπορεί να συμβεί με τη δύναμη της θέλησης, τι μπορείς να καταφέρεις στις επαγγελματικές κουζίνες».

Ενώ αναφερόμενος στο πρόβλημα που έχει στην όρασή του και στο πώς αυτό τον επηρέασε στον διαγωνισμό, ο Βασίλης Στεφανίδης είπε: «Η διαφορά με τους υπόλοιπους μάγειρες είναι ό, τι εγώ βλέπω μόλις 5%».

Το μυστικό που αποκάλυψε

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Βασίλης επικεντρώθηκε στο μαγειρικό κομμάτι και θέλησε να δώσει μία δική του συμβουλή για το πιο νόστιμο αρνί την Κυριακή του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, σχολίασε πως «πρέπει όλοι να μείνουν στο σπίτι και να βρουν ένα τρόπο να φτιάξουν το αρνί τους», καθώς και πως ο ίδιος, θα έβαζε ρύζι με κουκουνάρι και σταφίδες στη γέμιση του αρνιού.