"Λιώσαμε" - Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ποζάρει δίπλα στην εγκυμονούσα σύντροφό του και "ρίχνει" το Instagram

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος περιμένει το πρώτο του παιδί και έτσι ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλευρό της εγκυμονούσας συντρόφου και "ρίχνει" κανονικά το Instagram. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, μόλις την είδαμε "λιώσαμε"!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο αγαπημένος ηθοποιός μιας και μαζί με την αγαπημένη του, Σάρα Κόνερ, ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και η ανησυχία του λόγω των συνθηκών που επικρατούν είναι πολύ μεγάλη.

Την εγκυμοσύνη της καλής του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος την είχε αποκαλύψει μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως ενώ τα πράγματα στην Αμερική όπου μένει, είναι δύσκολα, υπάρχει πάντα μία ελπίδα αισιοδοξίας, και για εκείνον είναι το παιδάκι του που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγο καιρό.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, με αφορμή τα γενέθλιά του για τα 42 του χρόνια, θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύντροφό του και να στείλει παράλληλα ένα υπέροχο μήνυμα.

Η φωτογραφία που ανέβασε και το υπέροχο μήνυμα που μοιράστηκε

«Όταν η σύντροφός σου στη ζωή, σου δίνει ως δώρο γενεθλίων μα ανθρώπινη ζωή δε μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο. Σε ευχαριστώ μωρό μου. Το θεωρώ ως Όσκαρ ζωής και κάθε γονιός εκεί έξω θα συμφωνούσε μαζί μου. Δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο στη ζωή από το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. Παρά τον κορονοϊό, παραμένουμε δυνατοί και θετικοί. Είναι τα πιο παράξενα και μοναχικά γενέθλια της ζωής μου, αλλά επίσης τα πιο σημαντικά, καθώς είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω πατέρας» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και τα likes έπεσαν "βροχή"!