Αλμπέρτο Μποτία: Ο πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα έστειλε μήνυμα γεμάτο νόημα

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλμπέρτο Μποτία: Ο πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα έστειλε μήνυμα γεμάτο νόημα

Ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως κάνουν όλοι και εκτός Ελλάδος, βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του και ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει αρμόδιοι φορείς για την προστασία από τον κορωνοϊό. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα γεμάτο νόημα. Τι έγραψε ο πρώην σύντροφο της Ελένης Φουρέιρα;

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μένει πλέον μόνιμα στην Σαουδική Αραβία και παίζει με την ομάδα Αλ Γουεχντά, ενώ έχει μοιράσει την ζωή του και με τα ταξίδια στην πατρίδα του την Ισπανία, θέλησε να πει και ο ίδιος δυο λόγια για ητν δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλμπέρτο Μποτία, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια άκρως...σαγηνευτική φωτογραφία του μέσα από το σπίτι του, την οποία συνόδευσαν μερικά πολύ όμορφα λόγια.

«Όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα βιώσουμε έναν νέο κόσμο για πρώτη φορά! Μια πρώτη αγκαλιά από φίλους... Ένα πρώτο δείπνο μετά από ... Ένα πρώτο ταξίδι ... Ένας πρώτος καφές ... οι πρώτες φορές είναι συνήθως ξεχωριστές ... Και να θυμάστε τα πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος αμυντικός.

Να σημειώσουμε πως η είδηση του χωρισμού του Αλμπέρτου Μποτία και της Ελένης Φουρέιρα «έσκασε» τον περασμένο Ιανουάριο. Ο λόγος ήταν η μεταξύ τους απόσταση. Καθώς, όπως είπαμε ο ποδοσφαιριστής παίζει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ η Ελένη Φουρέιρα η οποία μένει στην Ελλάδα, είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ποιος είναι ο Αλμπέρο Μποτία

Ο Αλμπέρτο Τομάς Μποτία Ραμπάσκο (ισπανικά: Alberto Tomás Botía Rabasco, γενν. 27 Ιανουαρίου 1989) είναι Ισπανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικός στην Αλ Γουαχντά της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Αλμπέρτο Μποτία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ισπανίας Κ19 στις 7 Φεβρουαρίου του 2007, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις Εθνικές Ισπανίας Κ20, Κ21 και Κ23, με τις οποίες έχει πραγματοποιήσει συνολικά 29 εμφανίσεις, ενώ έχει καταφέρει να πετύχει και ένα γκολ.

Τον Αύγουστο του 2011, ο τότε προπονητής της Εθνικής Ισπανίας των ανδρών, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε κάλεσε για πρώτη φορά τον Μποτία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Ισπανίας για τους αγώνες με αντιπάλους τη Χιλή και το Λίχτενσταϊν, χωρίς ωστόσο τελικά να πάρει χρόνο συμμετοχής, σε κάποιο από αυτά τα δύο παιχνίδια.