Η Ελένη Χατζίδου πήρε το ποδήλατο της και ξεκίνησε τις βόλτες

Που πήγε; Η ανάρτηση στο Instagram της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου πήρε το ποδήλατο της και ξεκίνησε τις βόλτες

Η Ελένη Χατζίδου, όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι, παίρνει στο ποδήλατο της και ξεκινάει τις βόλτες της στην γειτονιά για να γυμναστεί, αλλά και να ξεσκάσει και λίγο λόγω της καραντίνας. Μάλιστα, μαζί της πηγαίνει και ο σύζυγο της, Ετεοκλής Παύλου.

Η τραγουδίστρια τώρα που είμαστε κλεισμένοι όλοι μέσα στα σπίτια μας, έχει βρει ακόμη περισσότερο χρόνο για να περάσει μαζί με την οικογένεια της. Είναι η κύρια προτεραιότητα της και λατρεύει να κάθονται σπίτι και να παίζουν με τις ώρες. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους με τον σύζυγο της, πλέον σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, πάντα ωστόσο βρίσκουν και λίγο χρόνο να περάσουν οι δυο τους είτε στο σπίτι χαλαρώνοντας στο σαλόνι τους, είτε κάνοντας την γυμναστική τους. Χθες, πήραν την απόφαση να αθληθούν κάνοντας ποδηλατάδα στην γειτονιά τους, με αφορμή κιόλας τον καλό καιρό που είχε.

Μάλιστα, κάνοντας βόλτα με τα ποδήλατα τους τους «τσάκωσε» και μια γειτόνισσα τους από το μπαλκόνι της και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου μετακίνηση 6

Η ποδηλατάδα της Ελένης Χατζίδου

Ωστόσο, όπως φαίνεται το ποδήλατο είναι το αγαπημένο σπορ της Ελένης Χατζίδου, αφού και χθες έκανε την βόλτα της στην γειτονιά με το ποδήλατο της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο από την βόλτα της.

Ελένη Χατζίδου γυμναστική με ποδήλατο

Να σημειώσουμε πως ζευγάρι πέρασε μια δυσκολία πέρασε, αφού η κορούλα του Μελίτα, ανέβασε υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες μέχρι να γίνει καλά. Όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, οι γιατροί της συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού και της έκαναν την εξέταση η οποία βγήκε αρνητικά. Ωστόσο, αφού δεν είχε προσβληθεί από τον ιό μετά από εξετάσεις που της έκαναν ανακάλυψαν τι είχε.