Μετακίνηση 6 για την Κατερίνα Καραβάτου και τον μικρό Αρίωνα

Απόλαυσαν την όμορφη μέρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για την Κατερίνα Καραβάτου και τον μικρό Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα για να κάνει μία βόλτα μαζί με τον μικρό της γιο, Αρίωνα. Πάτησαν λοιπόν το 6 και ξεκίνησαν τη μετακίνησή τους με την ευτυχισμένη μανούλα να μοιράζεται το πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως η όλη ιστορία με τον κορωνοϊό την έχει επηρεάσει αρκετά μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής της με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ωστόσο φροντίζει το χρόνο που έχει στο σπίτι να τον αξιοποιεί όσο πιο δημιουργικά γίνεται, παρέα με τα δύο παιδιά της και να βρίσκει καθημερινά ένα σωρό όμορφες δραστηριότητες με τις οποίες μπορούν να ασχοληθούν για να μην βαρεθούν ούτε λεπτό όσο καιρό βρισκόμαστε σε καραντίνα.

Άλλες φορές, επιλέγει να περνάει το χρόνο της με τον Κρατερό Κατσούλη στον υπέροχο κήπο τους. Αν δεν τον έχετε δει, σας έχουμε εδώ φωτογραφίες!

Η μετακίνηση με τον Αρίωνα και η φωτογραφία που ανέβασε

Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το σπίτι και να βγει για λίγο έξω με τον γιο της για να ξεσκάσει και η ίδια αλλά και ο Αρίωνας. Με το νούμερο 6 λοιπόν, η παρουσιάστρια βγήκε και περπάτησε μαζί με τον γιο της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το αγοράκι της να κάνει τη βόλτα του.

Μάλιστα με τη φωτογραφία που ανέβασε μέσω insta story, η Κατερίνα Καραβάτου δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πάνω στη φωτογραφία πως πρόκειται για μετακίνηση με το νούμερο 6. Μπορεί στη φωτογραφία ο καιρός να φαίνεται λίγο βροχερός, ωστόσο είναι σίγουρο πως μαμά και γιος απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα που έχει σήμερα και κατάφεραν να ξεφύγουν για λίγο από το σπίτι.

Κατερίνα Καραβάτου Αρίωνας Κατσούλης