Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει το Πάσχα με τον δικό της τρόπο - Η φωτογραφία με τα αυγά που εντυπωσίασε

Πέτυχαν ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει το Πάσχα με τον δικό της τρόπο - Η φωτογραφία με τα αυγά που εντυπωσίασε

Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει το Πάσχα με τον δικό της τρόπο εν μέσω πανδημίας, μιας και όλοι μας φέτος θα ζήσουμε πολύ διαφορετικές στιγμές από ότι έχουμε συνηθίσει. Δείτε την φωτογραφία με τα αυγά που εντυπωσίασε.

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο στα σπίτια τα ήθη και τα έθιμα διατηρούνται, και αυτό τονίζει και η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Φαίη Σκορδά γιορτάζει το Πάσχα με τον δικό της τρόπο - Η εικόνα που μοιράστηκε με τα Πασχαλινά αυγά

Τη Μεγάλη Πέμπτη λοιπόν το πασχαλινό έθιμο θέλει να βάφουμε τα αυγά σε χρώμα κόκκινο, κάτι το οποίο τήρησε και η γνωστή παρουσιάστρια, όπως και κάθε χρόνο και έβαψε τα αυγά στο σπίτι της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έσπευσε μετά την διαδικασία να μας δείξει το αποτέλεσμα ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Και του χρόνου».

Τι είπε η Φαίη στον ΑΝΤ1 για το Πασχαλινό break

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε η Φαίη Σκορδά σήμερα μέσα από τον αέρα του Πρωινού που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, η εκπομπή βάζει «τέλος» για 6 ημέρες και θα επιστρέψει και πάλι την άλλη εβδομάδα. Τι είπε η παρουσιάστρια;

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, θα κάνουν έναν μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς η πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου, όπως θα κάνουν και πολλές άλλες, δεν θα προβάλλεται τις επόμενες ημέρες λόγω του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της θα επιστρέψουν και πάλι στις οθόνες μας από την Τρίτη του Πάσχα και θα μας λένε και πάλι «καλημέρα», όπως μόνο εκεί ξέρουν καλά.

«Καλή Ανάσταση να έχουμε, καλό Πάσχα να περάσετε πολύ πολύ όμορφα. Εμείς δίνουμε ραντεβού Τρίτη του Πάσχα όλοι εδώ στο “Πρωινό”. Καλή Ανάσταση», είπε η Φαίη Σκορδά στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής.

Ωστόσο, τι έγινε και η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε με τους συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό» και ζήτησε να φύγει αμέσως τώρα αυτό που γράφτηκε κάτω από τη φωτογραφία που προέβαλαν στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ;