Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάφει τα αυγά και τα παιδιά της σχολιάζουν

Η παρουσιάστρια τηρεί της παραδόσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάφει τα αυγά και τα παιδιά της σχολιάζουν

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάφει τα δικά της Πασχαλινά αυγά και τα παιδιά της δεν διστάζουν να σχολιάσουν. Η παρουσιάστρια τηρεί της παραδόσεις ακόμα και εν μέσω πανδημίας και μας δείχνει τον τρόπο που περνάει την Μεγάλη Εβδομάδα σπίτι της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπορεί να μη φημίζεται τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όπως έχει αναφέρει και η ίδια στο πλατό της εκπομπής της, ωστόσο τήρησε τα έθιμα των εορτών και παρέα με τα μικρά της έβαψε τα κόκκινα πασχαλινά αυγά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάφει τα αυγά και τα παιδιά της σχολιάζουν - Δείτε τι ανέβασε στα social media

Η παρουσιάστρια ανέβασε λοιπόν κάποια ευχάριστα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και ακούσαμε τα παιδιά της να είναι ενθουσιασμένα, και να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως περνάνε φανταστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή πασχαλινά αυγά
Σταματίνα Τσιμτσιλή πασχαλινά αυγά παιδιά

Το αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHAtv

Το δικό της «αντίο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day» μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv στους τηλεθεατές της, αφού σταματάνε για λίγες ημέρες μαζί με τους συνεργάτες της, λόγω του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια στο τέλος της σημερινής της εκπομπής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψουν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την Τρίτη του Πάσχα, ζωντανά.

«Δε διακόψαμε ούτε μια ημέρα και χαιρόμασταν που ήμασταν εδώ στην παρέα σας να πίνουμε το πρωινό καφεδάκι μας. Τώρα, για λίγες ημέρες θα ξεκουραστούμε και θα περάσουμε αυτές τις ημέρες μένοντας σπίτι με τους ανθρώπους που αγαπάμε και θα είμαστε εδώ την Τρίτη του Πάσχα ζωντανά, να ξανάλέμε τις καλημέρες μας και να περνάμε πολύ όμορφα. Καλή Ανάσταση με υγεία», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ALPHAtv Happy Day

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από λίγες ημέρες φάνηκε να είναι οργισμένη με μερικά σχόλια που διάβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να απαντήσει με τον δικό της τρόπο. Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη που ενόχλησε τόσο πολύ την παρουσιάστρια.