Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Βικιπαίδεια "πέθανε" τον Δημήτρη Κοντομηνά

Ακόμα ένα θύμα της

Η Βικιπαίδεια
News 16.04.2020 16:28
Από Youweekly Team

Όπως έχει συμβεί με πολλούς Έλληνες celebrities, πλέον και ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει πέσει θύμα αυτού του κακόγουστου αστείου που κάνει η Βικιπαίδεια, μιας και μέσα από τα στοιχεία που παρέθεσε στην google, δείχνει πως πέθανε στις 24 Μαρτίου του 2020.

Η ιστορία αυτή με τα στοιχεία της Βικιπαίδεια κρατάει εδώ και χρόνια και έτσι δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ένας άνθρωπος σαν τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Όπως έκαναν λοιπόν πριν λίγο καιρό με τη Δέσποινα Βανδή, έτσι και τώρα, τα στοιχεία της Βικιπαίδεια κάνουν λόγο για το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία, με ημερομηνία την 24η Μαρτίου του 2020.

Δημήτρης Κοντομηνάς στοιχεία wikipedia

Το πρόβλημα υγείας του Δημήτρη Κοντομηνά

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς πριν από λίγο καιρό διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μιας και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, νοσηλεύτηκε σε σουίτα του νοσοκομείου Υγεία για κάποιες βδομάδες. Αυτές τις κρίσιμες ώρες που έδινε μια δύσκολη μάχη ήταν συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική, όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του, σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο. Έκαναν μια τιτάνια προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο πολύ επιβαρυμένος οργανισμός του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος εκτός των οργανικών προβλημάτων παρουσίαζε και μια νοητική εξασθένηση.

Η Μαρία Κοντομηνά και ο σύζυγος της έφεραν γι' αυτό τον λόγο από την Αμερική με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο τον Βασίλη Κολιάτσο, καθηγητή Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κοντομηνά και για την αποχώρηση από τον ALPHA! «Μετά την ανακοίνωση δεν...»!

Δημήτρης Κοντομηνάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γνωστός επιχειρηματίας! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Share