Το πιάτο που τρώει η Ναταλία Γερμανού τα βράδια - Έτσι κρατιέται στα κιλά της

Εσείς θα το τολμήσετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιάτο που τρώει η Ναταλία Γερμανού τα βράδια - Έτσι κρατιέται στα κιλά της

Μπορεί όλοι να παραμένουμε σε καραντίνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσέχουμε την σιλουέτα μας. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και η Ναταλία Γερμανού, και θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, το πιάτο που τρώει τα βράδια και κρατιέται στα κιλά της.

Εσύ θα to δοκιμάσεις; Είναι γεγονός πως η Ναταλία Γερμανού, είναι πιο fit από ποτέ στα 54 της χρόνια και η ίδια ευτυχώς για εμάς αποκαλύπτει μια στο τόσο τα μυστικά της που την κρατάνε γερή και δυνατή.

Δείτε το πιάτο που τρώει η Ναταλία Γερμανού τα βράδια - Θα το λατρέψετε

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια σκέφτηκε να μοιραστεί το βραδινό της και να μας προτείνει και μας να το τολμήσουμε και να χτίσουμε κορμί.

Ναταλία Γερμανού βραδινό φαγητό

Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν σταματάει στην διατροφή της. Όπως έχει αναφέρει δυο φορές την εβδομάδα κάνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα TRX ενώ μια φορά την εβδομάδα κάνει yoga.

Παράλληλα ακολουθεί την Eurodiet στην διατροφή της, που βασίζεται σε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά περιορισμό των υδατανθράκων, της ζάχαρης του αμύλου και του αλκοόλ. Δείτε ωστόσο και την έκκληση που είχε κάνει η παρουσιάστρια και μας συγκίνησε.

Η Ναταλία Γερμανού για τον κορωνοϊό

«Αν κρίνουμε από αυτά που είδαμε στο δρόμο ερχόμενοι, δε χαμπαριάζετε τίποτα. Γεμάτες οι πλατείες, τα παιδικά πάρκα. Παππούδες με τα παιδάκια στις αγκαλιές τους...Πικ – νικ.. Οικογένειες… Ο ένας δίπλα στον άλλο, τρώνε χαίρονται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Τι θα γίνει όμως ρε παιδιά με αυτή την ιστορία; Δε ξέρω πραγματικά τι είναι αυτό που πρέπει να πούμε με άλλα λόγια. Μη δώσετε σημασία σε εμάς αλλά τι είναι αυτό που πρέπει να σας πει ο πρωθυπουργός, ο υπουργός υγείας ή η προστασία του πολίτη; Με ποια λόγια να σας το πει να το καταλάβετε ότι αν δε συμμορφωθούμε τώρα στο «μένουμε σπίτι» για να διευκολύνουμε το μέτρο της πολιτείας η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη;», ανέφερε στην εκπομπή της η γνωστή παρουσιάστρια.