Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έκαναν την πρώτη επίσημη βόλτα με την μικρούλα τους

Η φωτογραφία που έριξε το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έκαναν την πρώτη επίσημη βόλτα με την μικρούλα τους

Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έκαναν την πρώτη επίσημη βόλτα τους με την μικρούλα τους. Και όμως εν μέσω πανδημίας, το ζευγάρι αποφάσισε να βγει έξω και να ανασάνει λίγο καθαρό αέρα.

Οι δύο πανευτυχείς γονείς διανύουν μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους καθώς έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους! Ειδικότερα ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έφεραν στον κόσμο στις 16 Μαρτίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους!

Η εικόνα που ανέβασαν στο Instagram είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει σήμερα. Να θυμίσουμε πως το μωράκι ήρθε στον κόσμο, σε μια περίοδο που συμβαίνουν πολλά πράγματα, καθώς οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό είναι ραγδαίες.

Δείτε την Νίκη Θωμοπούλου στην πρώτη επίσημη βόλτα με την μικρούλα της

Ωστόσο η γέννηση ενός παιδιού, ειδικά μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και ζωής. Μάλιστα και οι ίδιοι έκαναν αναφορά στην ανάρτησή τους για τα όσα περνάμε τον τελευταίο καιρό.

Οι δυο τους αποφάσισαν λοιπόν να την βγάλουν λίγο έξω να δει πως είναι και η κανονική ζωή εκτός σπιτιού και φυσικά δημοσίευσαν το στιγμιότυπο και στα social media τους. Συγκεκριμένα η Νίκη Θωμοπούλου ανέφερε πως βγήκαν για βόλτα στην γειρονιά.

Τα λόγια του Γιάννη Μαρακάκη - Μιλάει για πρώτη φορά μετά την γέννα της κόρης του

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της Τατιάνας Στεφανίδου, «Θα πρέπει να επικροτήσουμε αυτή την τήρηση του αποστειρωμένου περιβάλλοντος στα μαιευτήρια. Θέλω να σας πω ότι όχι απλά δεν μπορούσαμε να βγούμε από το μαιευτήριο τις πέντε μέρες που μείναμε μέσα, αλλά δεν μπορούσαμε να δεχτούμε ούτε κάρτα, ούτε λουλούδια και φυσικά κανέναν από τους συγγενείς.

Και δεν επιτρεπόταν και σε μένα να βγω διότι αν έβγαινα δεν θα μπορούσα να επιστρέψω. Ήταν ένα πολύ καλά φυλασσόμενο περιβάλλον, το οποίο δεν έχει σχέση με τα λοιπά νοσοκομεία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την απίστευτη αλλαγή στη ζωή μου, αλλά είμαι και πάρα πολύ ανήσυχος για τον κόσμο στον οποίο έρχεται αυτό το μωράκι». Δείτε ωστόσο και μια ακόμα ανάρτηση που είχε κάνει η Θωμοπούλου, όσο ήταν ακόμα έγκυος στο κοριτσάκι της!