Ο Νίκος Μουτσινάς πρόδωσε τι θα δούμε στο Καλό Μεσημεράκι - Φωτογραφία από τις πρόβες

Επιστρέφει την Δευτέρα του Πάσχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μουτσινάς πρόδωσε τι θα δούμε στο Καλό Μεσημεράκι - Φωτογραφία από τις πρόβες

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόδωσε τι θα δούμε στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς ανέβασε φωτογραφία από τις πρόβες που κάνει στο κανάλι για την επιστροφή της εκπομπής που θα γίνει την Δευτέρα του Πάσχα το μεσημέρι.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται και εκείνος μέσα στο σπίτι του για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ - όπως και όλες στο κανάλι - ακολουθεί τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω και βλέπουμε επαναλήψεις.

Στον λογαριασμό της εκπομπής «Καλο μεσημεράκι» είχε ανακοινωθεί: «Από αύριο και για όσο χρειαστεί δεν θα εκπέμπουμε ζωντανά, θα είμαστε σε επανάληψη! Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μείνουμε σπίτι για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας».

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει και ξεκίνησε και τις πρόβες. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από αυτές που δείχνει αρκετούς συνεργάτες τους να μιλάνε μέσω live σύνδεσης. Όπως απαιτεί η εποχή δηλαδή λίγοι στο studio και αρκετοί εκτός αυτού έτσι θα επιστρέψει η εκπομπή.

Δείτε τη φωτογραφία:

Nίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι πρόβες

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η ξεχωριστή συνήθεια του μεσημεριού θα είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι.

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου το πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και θα έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση…

Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς, η ασταμάτητη Βάνια(Ματίνα Νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί Alcatrash παίρνουν θέσεις.

Από τη Δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00.