Παγκόσμια θλίψη - Πέθανε ο Κριστόφ

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγκόσμια θλίψη - Πέθανε ο Κριστόφ

Παγκόσμια θλίψη με την είδηση ότι πέθανε σπουδαίος τραγουδιστής Κριστόφ, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ποια αυτά που ανέφερε η οικογένειά του;

Ο λόγος για τον Γάλλο τραγουδιστή Κριστόφ που είχε δώσει την φωνή τους σε επιτυχίες όπως: Aline", "Mots Bleus" και "Oh! Mon Amour" κ.α. Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγός του Βερονίκ Μπεβιλακά ο Ντανιέλ Μπεβιλακά - όπως ήταν το πραγματικό του όνομα -πέθανε από επιπλοκές πνευμονικής νόσου. Να σημειωθεί ότι η σύζυγός του δεν ανέφερε ποτέ την νόσο Covid-19 στις ανακοινώσεις της.

Ωστόσο η γαλλική Le Parisien είχε γράψει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του Κριστόφ ότι ο μουσικός είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, πληροφορία που τότε είχε επιβεβαιώσει και ο ατζέντης του.

Ο ίδιος είχε νοσηλευτεί και εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 26 Μαρτίου σε νοσοκομείο του Παρισιού για εμφύσημα (πνευμονική νόσος).

"Ο Κριστόφ έφυγε. Παρά την αδιάκοπη αφοσίωση των γιατρών και των νοσηλευτών, οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν", έγραψαν η σύζυγός του και η κόρη του Λουσί σε ανακοίνωση. Να πούμε ότι θλίψη είχαμε και στην Ελλάδα, όπου πέθανε ο Ρίζος Ψύλλος.

Πέρα από τον γνωστό τραγουδιστή Κριστόφ που πέθανε θλίψη ήρθε και για τον χαμό ηθοποιού της Δυναστείας

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς "Δυναστεία", που είχανε δει πολλοί και αγαπήσει. Σε βαθιά θλίψη βρίσκεται όλος ο καλλιτεχνικός χώρος αυτή τη στιγμή.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε ο ηθοποιός Brian Dennehy μετά από μια καριέρα σαράντα ετών τόσο στο σινεμά όσο και στην τηλεόραση, θλίβοντας τόσο τους δικούς του, όσο και τους θαυμαστές του.

 Brian Dennehy ηθοποιός πέθανε

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός συγκεκριμένα μέσα από τους ρόλους τους στον κινηματογράφο «Cocoon» και το «First Blood» ενώ στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε στις σειρές «Kojak» και «Δυναστεία».

Σύμφωνα με το αμερικάνικο ΤΜΖ ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, από φυσικά αίτια.