Ο Νίκος Χαρδαλιάς όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Ποζάρει μαζί με την αδυναμία του

Είναι μια γλύκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Ποζάρει μαζί με την αδυναμία του

Μια σκέτη γλύκα είναι η μικρή κόρη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά που τον βλέπουμε να την κρατά στην αγκαλιά του, σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για την αδυναμία του και σίγουρα, δεν θα τον έχετε ξαναδεί έτσι!

Ο υφυπουργός μας ενημερώνει κάθε μέρα για τον ιό, ωστόσο είναι παράλληλα και ένας τρυφερός πατέρας με μια ζεστή οικογένεια να τον περιμένει στο σπίτι. Ήδη έχουμε δει την κούκλα κόρη του και τώρα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες με την μικρή της οικογένειας την Δήμητρα, που γεννήθηκε το 2012.

«Με το γατί μου» έχει γράψει ο ίδιος σε δημοσίευση που έχει κάνει μαζί με την κορούλα του. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα λιώσετε!

Δήμητρα - Νίκος Χαρδαλιάς

Νίκος Χαρδαλιάς με μικρή κόρη

To who is who του Νίκου Χαρδαλιά που τον είδαμε να ποζάρει μαζί με την αδυναμία του

Γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα. Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2003 έως το 2014 διέτελεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την δεύτερη σύζυγο του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου, έχει αποκτήσει την δεύτερη και μικρότερη κόρη του, Δήμητρα.