Με μάσκες και γάντια Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι - Έκαναν την πιο μεγάλη πράξη ανθρωπιάς

Συγκινητική κίνηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μάσκες και γάντια Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι - Έκαναν την πιο μεγάλη πράξη ανθρωπιάς

Η πιο μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς έρχεται μέσα στο Πάσχα από την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, που φόρεσαν τις μάσκες και τα γάντια τους για καλό σκοπό. Διαβάστε παρακάτω τι έκαναν.

Ειδικότερα η Μέγκαν και ο Χάρι, που έχουν πει πλέον αντίο στα βασιλικά τους καθήκοντά μοίρασαν γεύματα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για δράση της οργάνωσης Project Angel Food η οποία παραδίδει γεύματα κατάλληλα για ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες.

"Ήταν εδώ για την Κυριακή του Πάσχα (των Καθολικών) και μας εξέπληξαν που επέστρεψαν την Τετάρτη. Έδωσαν γεύματα σε περίπου είκοσι από τους πελάτες μας και ήταν ενθουσιασμένοι" δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της οργάνωσης.

"Η συνομιλία ήταν πολύ άτυπη, το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλουν να είναι χρήσιμοι [..] Είναι άνθρωποι γνήσιοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ ευχάριστοι. Επέμειναν να τους αποκαλούμε Χάρι και Μέγκαν" είπε από την μεριά του ο πρόεδρος της οργάνωσης, Ρίτσαρντ Αγιούμπ στο Γαλλικό Πρακτορείο. Δείτε ωστόσο και τι ανατροπή έγινε με τα γενέθλια του γιου τους. Τι συνέβη;

Ορίστε και το βίντεο

Ξέρατε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, που φόρεσε γάντια και μάσκα μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, έχει πλέον άλλο όνομα;

Ο πρίγκιπας Χάρι ή σκέτο Χάρι, όπως προτιμά πλέον να τον αποκαλούν έχει εγκαταλείψει μαζί με την γυναίκα του τα καθήκοντά του με την βασιλική οικογένεια, αλλά και την ίδια την Βρετανία. Οι δυο τους πλέον μένουν στο Λος Άντζελες ενώ έχουμε δει και τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι ο Χάρι δεν λέγεται πια Χάρι.

Το βασιλικό του όνομα ήταν Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ, ωστόσο τώρα υπέγραψε ορισμένα έγγραφα για την εταιρία που δημιουργεί, τα οποία μας μαρτύρησαν το νέο του όνομα. Ποιο είναι αυτό; Ε λοιπόν ο ίδιος έβαλε την υπογραφή τους ως

Το βασιλικό του όνομα ήταν Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ, ωστόσο τώρα υπέγραψε ορισμένα έγγραφα για την εταιρία που δημιουργεί, τα οποία μας μαρτύρησαν το νέο του όνομα. Ποιο είναι αυτό; Ε λοιπόν ο ίδιος έβαλε την υπογραφή τους ως Χένρι Τσαρλς Άλμπερτ Ντέιβιντ, δούκας του Σάσεξ.