Είδηση σοκ! Πέθανε ο κορυφαίος Μπράιαν Ντένεχι

Είχε πάρει Χρυσή Σφαίρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είδηση σοκ! Πέθανε ο κορυφαίος Μπράιαν Ντένεχι

Είδηση σοκ έρχεται από τον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς πέθανε ο κορυφαίος ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι, ο οποίος μάλιστα είχε πάρει και Χρυσή Σφαίρα στο παρελθόν. Τι λένε οι πληροφορίες για τον χαμό του;

Ειδικότερα ο Μπράιαν Ντένεχι πέθανε στο New Heaven των ΗΠΑ, από φυσικά αίτια, σύμφωνα και με τα όσα ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ειδικότερα η κόρη του, που είναι επίσης ηθοποιός ανέφερε τα εξής: "Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο πατέρας μας, ο Μπράιαν, πέθανε χθες το βράδυ από φυσικά αίτια και όχι από τον κορωνοϊό. Σπουδαιότερος από την ίδια τη ζωή, γενναιόδωρος, ένας περήφανος και αφοσιωμένος πατέρας και παππούς".

Το who is who του κορυφαίου ηθοποιού Μπράιαν Ντένεχι που πέθανε φέρνοντας σοκ

Ο Ντένεχι γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1938 στο Μπρίτζπορτ της πολιτείας Κονέκτικατ. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση είχε το 1977 στην ταινία «Looking for Mr. Goodbar». Το 1983 πρωταγωνίστησε στο θρίλερ «Έγκλημα στο Γκόρκυ Παρκ» του Μάικλ Άπτεντ δίπλα στους Γούλιαμ Χαρτ και Λι Μάρβιν.

Στο θρίλερ «Θανατηφόρα Εφφέ» (1986) είχε πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Μπράιαν Μπράουν. Μια από τις γνωστότερες του εμφανίσεις είχε το 1987 στην καλλιτεχνική ταινία «Η Κοιλιά του Αρχιτέκτονα» του Πίτερ Γκρίναγουεϊ όπου υποδύθηκε τον βαριά άρρωστο μελλοθάνατο αρχιτέκτονα Κράκλαϊτ.

Το 2005 είχε εμφάνιση στο θεατρικό έργο «Ο θάνατος του εμποράκου» στο Lyric Theatre του Λονδίνου.

Ο Ντένεχι παντρεύτηκε το 1959 την Τζούντιθ Σεφ. Αφού πήρε διαζύγιο το 1974, παντρεύτηκε το 1988 την Τζένιφερ Άρνοτ. Έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Η κόρη του Ελίζαμπεθ Ντένεχι είναι επίσης ηθοποιός, σύμφωνα και με την Wikipedia. Να πούμε ότι σήμερα Μεγάλη Παρασκευή έγινε γνωστή και η είδηση του θανάτου ενός κορυφαίου τραγουδιστή.