Ανατριχιαστικό! Θα μείνετε κάγκελο μόλις δείτε το νέο βίντεο του Αντώνη Κανάκη

Πρέπει να το δείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστικό! Θα μείνετε κάγκελο μόλις δείτε το νέο βίντεο του Αντώνη Κανάκη

Ένα βίντεο που ανατριχιάζει ανέβασε στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο Youtube o Αντώνης Κανάκης που θέλησε να πει μερικά πράγματα, για τα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες, αλλά και για τον άνθρωπο.

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε ένα δυνατό βίντεο, που ανέβασε στο κανάλι του Youtube και αξίζει να το δείτε. "Με αφορμή τις συνέπειες του κορωνοϊού στην ανθρωπότητα, μια σκέψη, ένα βίντεo του Αντώνη Κανάκη αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβηκε και στο οποίο μας μιλά ο γνωστός παρουσιαστής.

"Είμαστε κυρίαρχοι, είμαστε μεγάλοι... μεγάλοι και τρανοί. Με μεγάλες πόλεις και μεγάλα κτίρια που αγγίζουν τον ουρανό. Με μεγάλα αυτοκίνητα, τρένα, πλοία, αεροπλάνα, διαστημόπλοια που πάνε στο φεγγάρι και τον Άρη

Με μεγάλα έργα που ενώνουν τις θάλασσες και τα βουνά. Με μεγάλο στρατό, μεγάλα όπλα, κανόνια, αεροπλανοφόρα, βομβαρδιστικά. Με μεγάλες βόμβες, βιολογικές, χημικές, ατομικές, πυρηνικές, που κάνουν τη γη και τα παιδιά να τρέμουν.

Με μεγάλο φόβο, θυμό και μίσος. Με μεγάλες περιουσίες, ιδιοκτησίες, φιλοδοξίες... Με μεγάλη όρεξη για κρέας, για γούνες, για καλλυντικά..

Με μεγάλη και προηγμένη τεχνολογία, μεγάλες κεραίες, μεγάλα μηχανήματα και μεγάλα... απορρίμματα, πολλά απορρίμματα, παντού απορρίμματα. Είμαστε παντού, είμαστε κυρίαρχοι, σημαντικοί, ελεύθεροι, κάνουμε ό,τι θέλουμε." ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης στο βίντεο που ακολουθεί. Δείτε ωστόσο εδώ και την κόρη του παρουσιαστή, που είναι σε νέο τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα.

Από το βίντεο του Αντώνη Κανάκη που μας άφησε άφωνους στην ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα

Η εκπομπή που λάτρεψαν χιλιάδες τηλεθεατές στην Ελλάδα γιορτάζει 12 χρόνια. Μπορεί βέβαια, πλέον να μην την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, την βλέπουμε διαδικτυακά στο YouTube λόγω των συγκρούσεων με τον δεύτερο τηλεοπτικό σταθμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους αναφέρει:

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

12 ΧΡΟΝΙΑ, 13 ΣΕΖΟΝ

Σήμερα 13/4, μία ημέρα πριν τα δωδέκατα γενέθλια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», θα μεταδοθεί το 5ο live streaming επεισόδιο στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube: Radio Arvyla Official, στις 10 το βράδυ ακριβώς.

Όλη η ζοφερή επικαιρότητα των παράξενων αυτών ημερών, μέσα από την τόσο αναγκαία χιουμοριστική και σατιρική ματιά της εκπομπής.

Αύριο Τρίτη 14/4,ημέρα γενεθλίων του «Ράδιο Αρβύλα», η ομάδα της εκπομπής θα τα γιορτάσει στο «Βινύλιο», σε μια βραδιά όπου μαζί με τους τηλεθεατές, θα θυμηθούνε παλιές αγαπημένες στιγμές της εκπομπής.

Όλα τα γενέθλια δώρα των τηλεθεατών θα πάνε στο “Χαμόγελο Του Παιδιού”.