Αδιανόητο - Ηθοποιός από το "Ιησούς από την Ναζαρέτ" έπαιξε και στο Game of Thrones

Μπορείτε να μαντέψετε ποιος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Ηθοποιός από το

Αδιανόητη είδηση έσκασε καθώς έγινε γνωστό πως ηθοποιός από το "Ιησούς από την Ναζαρέτ" που είχαμε δει σχεδόν 40 χρόνια πριν έπαιξε πρόσφατα και στην θρυλική σειρά "Game of Thrones". Εσείς μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι;

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, που προβάλλεται κάθε χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας. Από τη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, έμειναν αξέχαστοι οι Ρόμπερτ Πάουελ, Ολίβια Χάσεϊ αλλά και ο Γιώργος Βογιατζής με τις ερμηνείες τους.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για ηθοποιούς, όπως είναι αναμενόμενο, πολλοί ξεχώρισαν και έγιναν γνωστοί έπειτα από τη συμμετοχή τους στη σειρά του 1977. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ιούδας τον οποίο και ενσάρκωσε ο Ίαν ΜακΣέιν, σε ηλικία 34 ετών.

Ηθοποιός 'Ιησούς από την Ναζαρέτ' Game of Thrones

Δείτε επικές σκηνές από τον Ίαν ΜακΣέιν από το "Ιησούς από την Ναζαρέτ" που έπαιξε και στο Game of Thrones

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι 77 ετών σήμερα και συνεχίζει την υποκριτική του πορεία, σε μεγάλα franchises όπως οι "Πειρατές της Καραϊβικής" και το "Game of Thrones". Μπορεί να έκανε ένα μικρό πέρασμα από την επική σειρά αλλά οι φαν τον θυμούνται ως θρήσκο Brother Ray, που συνάντησε τον Sandor Clegane (aka The Hound). Το τέλος του χαρακτήρα, ωστόσο, ήταν τραγικό, (όπως και αρκετών άλλων) καθώς τον κρέμασε η «Brotherhood Without Banners».

Στους "Πειρατές της Καραϊβικής" ωστόσο, ο Ίαν ΜακΣέιν έχει ενσαρκώσει τον «Μαυρογένη» ενώ έχει πρωταγωνιστήσει πρόσφατα και στο John Wick με τον Κιάνου Ριβς, και στις σειρές «Οι στυλοβάτες της Γης» και «American Gods».

Η Παναγία από τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό

Η Παναγία από τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό. Η γνωστή ηθοποιός στέλνει το μήνυμά της για τη φονική πανδημία. Δείτε όλα όσα ανέφερε.

Η Ολίβια Χάσεϊ έχει αποτυπωθεί στη μνήμη όλων μας ως "Παρθένος Μαρία" στη βραβευμένη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", ωστόσο αυτή τη φορά η ίδια θέλει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που ζούμε.

Η 68χρονη σήμερα ηθοποιός, θέλησε να πει το δικό της "ευχαριστώ" μέσω Instagram, στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν το δικό τους σκληρό αγώνα στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα η Ολίβια Χάσεϊ αναδημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο από τις nursesofinstagram, στο οποίο φαίνονται Αμερικανίδες νοσοκόμες να βγαίνουν ενθουσιασμένες μετά τη βάρδια τους στη ΜΕΘ, στο οποίο και θέλησε να τονίσει την κρισιμότητα αλλά και την σοβαρότητα που πρέπει να δώσουν όλοι. Την ίδια στιγμή οι επιστήμονες απαντούν στο πως θα ζούμε για τα επόμενα δύο χρόνια. Δείτε τι ανέφεραν.