Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η εικόνα από τα παρασκήνια και το "μυστικό" που είχαν κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια

Η viral εικόνα που κάνει το γύρω του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η εικόνα από τα παρασκήνια και το

Και όμως υπάρχει μια εικόνα από τα παρασκήνια του "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" που αποκαλύπτει το "μυστικό" που είχαν κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια οι παραγωγοί της δημοφιλούς σειράς.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, που προβάλλεται κάθε χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας. Από τη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, έμειναν αξέχαστοι οι Ρόμπερτ Πάουελ, Ολίβια Χάσεϊ αλλά και ο Γιώργος Βογιατζής με τις ερμηνείες τους.

Tο αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι γυριζόταν επί τέσσερα χρόνια στο Μαρόκο και την Τυνησία και προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1977. Ωστόσο υπάρχουν πολλά μυστικά για τον πρωταγωνιστή της σειράς, Ρόμπερτ Πάουελ που υποδύθηκε τον Ιησού Χριστό, μιας και είχε αρκετές αδυναμίες, όπως το ποτό και το τσιγάρο.

Αυτή είναι η εικόνα από το "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" που προδίδει το "μυστικό" των παρασκηνίων

Αυτό μάλιστα μαρτυρά και μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τα παρασκήνια της σειράς, που κατάφερε να γίνει viral και να αποκαλύψει τι ακριβώς γινόταν πίσω από τις κάμερες.

Σε αυτή βλέπουμε τον Ρόμπερτ Πάουελ να είναι δεμένος πάνω στον σταυρό και να κρατάει ένα ποτήρι κονιάκ και ένα τσιγάρο για να αντέξει στο πολύωρο γύρισμα. Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε δηλώσει για την συγκεκριμένη σκηνή, «Όταν ήμουν στον σταυρό, έκανε τρομερό κρύο. Οπότε, από το να με κατεβάζουν και να με ξανανεβάζουν στον σταυρό, με άφησαν εκεί και μου έδωσαν μια κουβέρτα, παντόφλες και μου κρατούσαν ένα τσιγάρο. Βασικά, έκανε τόσο κρύο που θυμάμαι να μου κρατούν και κονιάκ».

Ιησούς από τη Ναζαρέτ εικόνα παρασκήνια

Η Παναγία από τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό

Η Παναγία από τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό. Η γνωστή ηθοποιός στέλνει το μήνυμά της για τη φονική πανδημία. Δείτε όλα όσα ανέφερε.

Η Ολίβια Χάσεϊ έχει αποτυπωθεί στη μνήμη όλων μας ως "Παρθένος Μαρία" στη βραβευμένη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", ωστόσο αυτή τη φορά η ίδια θέλει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που ζούμε.

Η 68χρονη σήμερα ηθοποιός, θέλησε να πει το δικό της "ευχαριστώ" μέσω Instagram, στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν το δικό τους σκληρό αγώνα στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα η Ολίβια Χάσεϊ αναδημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο από τις nursesofinstagram, στο οποίο φαίνονται Αμερικανίδες νοσοκόμες να βγαίνουν ενθουσιασμένες μετά τη βάρδια τους στη ΜΕΘ, στο οποίο και θέλησε να τονίσει την κρισιμότητα αλλά και την σοβαρότητα που πρέπει να δώσουν όλοι. Την ίδια στιγμή οι επιστήμονες απαντούν στο πως θα ζούμε για τα επόμενα δύο χρόνια. Δείτε τι ανέφεραν.