Πανικός στο Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Νίκος απειλεί πως θα κλείσει την Μαρίνα φυλακή

Συνεχίζουμε τη σειρά από εκεί που έχει μείνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στο Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Νίκος απειλεί πως θα κλείσει την Μαρίνα φυλακή

Πανικός στο Γυναίκα χωρίς όνομα, του ΑΝΤ1, καθώς ο Νίκος απειλεί την Κάτια πως θα κλείσει την Μαρίνα φυλακή. Συνεχίζουμε τη σειρά από εκεί που σταμάτησε και πραγματικά οι εξελίξεις που θα δούμε είναι καταιγιστικές.

Η Μαρίνα συνεχίζει τις έρευνες για την αθώωση του Φώτη, ενώ ο Νίκος περνάει σε άλλο επίπεδο και παίζει άσχημα παιχνίδια στην πλάτη της. Από τη μια απειλεί την Κάτια πως θα κλείσει την κόρη της στη φυλακή και την άλλη προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο θυμό στη Μάρθα για την Κάτια!

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον αστυνόμο τη θεωρία του ψυχίατρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του Φώτη στο σημείο του εγκλήματος. Το μόνο που μένει είναι να αποδειχθεί.

Ο Μιχάλης με τη σειρά του καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο του Νίκου και να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, αλλά θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή η Εύα πείθει τον Γιάννη, που έχει ενδοιασμούς, να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους.

Ο Νίκος στρέφει τη Μάρθα κατά της Κάτιας

Η αγωνία της Μαρίνας μεγαλώνει για το αν θα εκδώσει ο εισαγγελέας το ένταλμα που θα υποχρεώσει τον Νίκο να δώσει αίμα, ώστε να ταυτοποιηθεί το DNA του. «Μακάρι να το κάνει», λέει στον Μιχάλη, που είναι πάντα κοντά της και της συμπαραστέκεται. Παράλληλα, όμως, μεγαλώνει και η αγωνία της Ελλης που μαθαίνει πως ο Χατζής όχι μόνο κρύβεται πίσω από τις αποτυχημένες επιθέσεις εναντίον της, αλλά ετοιμάζει νέα, ακόμη πιο σατανικά σχέδια για να της κάνει κακό.

«Δεν μπορώ να ζω με αυτόν τον εφιάλτη. Ανά πάσα στιγμή να κινδυνεύω εγώ και το παιδί μου και να πρέπει να κρύβομαι», ομολογεί στον πατέρα της. Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει ο ίδιος την υπόθεση στα χέρια του και ζητά τη συνεργασία του Αρη σ’ αυτό: «Ξέρω ότι εμείς οι δύο δεν τα πηγαίναμε καλά. Αλλά τώρα, για χάρη της Ελλης, σου ζητώ να με βοηθήσεις», είναι τα λόγια του.

Ο Αρης δεν διστάζει ούτε λεπτό: «Αυτό που προέχει είναι η Ελλη. Είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίσεις», του απαντάει. Ο Νίκος, πάλι, φοβισμένος με την επιμονή του αστυνόμου, προσπαθεί να επηρεάσει τη Μάρθα εναντίον της Κάτιας: «Τελικά τα κατάφερε και σου πήρε την κόρη. Εχασες και η Μαρίνα ξέχασε όσα έκανες για εκείνη», της τονίζει για να τη νευριάσει.

Οσο για τον Αργύρη, στην προσπάθειά του να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση του με την Κάτια, την εκπλήσσει και την αναστατώνει άθελά του για ακόμα μια φορά λέγοντάς της για τη συνομιλία του με την πρώην γυναίκα του, χωρίς να υποψιάζεται τι μπορεί να σκαρώνει η Εύα πίσω από την πλάτη του.

Γυναίκα χωρίς όνομα Νίκος Μαρίνα

Η Ευγενία προσπαθεί να παγιδέψει τον Χατζή

Τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας στον Αργύρη έχει κλονιστεί. Στο μεταξύ, η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αστυνόμος θα καταφέρει να πάρει αίμα από τον Νίκο, ενώ ο αστυνόμος -πεπεισμένος πια για την ενοχή του- αρχίζει να απορεί:

«Τι είναι αυτό που έκανε τον Φώτη να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν έκανε; Γιατί ήρθε να παραδοθεί οικειοθελώς;». Αυτές οι σκέψεις περνούν συνεχώς από το μυαλό του και προσπαθεί να το ψάξει σε βάθος. Η Μάρθα με τη σειρά της αποφασίζει να σταματήσει να παίρνει την αγωγή της κι αυτό θα έχει ολέθρια αποτελέσματα, ενώ η Ευγενία συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Χατζή σχετικά με το θέμα του μωρού της Ελλης.

Η Κάτια, πάλι, μαθαίνει από τον Μιχάλη κάτι που θα την αφήσει άφωνη και συνειδητοποιεί ότι η Εύα και ο Γιάννης δεν είναι αυτό που θέλουν να δείχνουν. Οσο για τον Νίκο, απειλεί την Κάτια με τη φωτογραφία της Μαρίνας που έχει στα χέρια του: «Θα σταματήσετε να με κατηγορείτε, διαφορετικά αυτή εδώ θα φτάσει στα χέρια του αστυνόμου και θα αποκαλυφθούν όλα. Και τότε θα δούμε ποιος θα μπει στη φυλακή», της λέει.

Δείτε επίσης και το δραματικό φινάλε που θα έχει η σειρά