Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Δεν φαντάζεστε με ποια γνωστή παρουσιάστρια είναι γείτονες

Αναπάντεχη συνάντηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Δεν φαντάζεστε με ποια γνωστή παρουσιάστρια είναι γείτονες

Απίστευτο! Η Νίκη Θωμοπούλου είχε μια απρόσμενη συνάντηση στον δρόμο, καθώς στην βόλτα που έκανε με την κορούλα της έπεσε πάνω σε μια διάσημη Ελληνίδα, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία είναι γείτονες με τον Γιάννη Μαρακάκη.

Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έχουν φέρει στον κόσμο τη κορούλα τους με το ζευγάρι να απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές, μέσα στο σπίτι, όπου και περνά τον περισσότερο του χρόνο εξαιτίας και της καραντίνας. Ωστόσο η Θωμοπούλου βγήκε για μια βόλτα με την μικρή της μπέμπα και είχε μια απίστευτη συνάντηση.

Το ζευγάρι ήδη έκανε μια μετακίνηση 2 πριν λίγες ημέρες και η νέα μανούλα θέλησε και τώρα να βγει για λίγο έξω με την μικρή της. Ωστόσο στον δρόμο συνάντηση την... Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανεβάζοντας μάλιστα και στορυ.

Νίκη Θωμοπούλου - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποδήλατα

Η Νίκη Θωμοπούλου είχε μια απίστευτη συνάντηση, αφού έπεσε πάνω στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έκανε μια αποκάλυψη

Ειδικότερα ο Γιάννης Μαρακάκης έγινε μπαμπάς και «Μένει Σπίτι» με την οικογένεια του. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Πρωινό για το νεογέννητο παιδί του και τι έγινε στο μαιευτήριο εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι όλα λειτουργούν κανονικά και μπορούν να προμηθευτούν τα όσα χρειάζονται για το σπίτι. Ακόμα είπε ότι θέλει να βλέπει με θετικό τρόπο την αυτο-καραντίνα και το γεγονός ότι αναγκάζονται να μείνουν στο σπίτι.

Ακόμα είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Θωμοπούλου πριν γεννηθεί το μωράκι τους έκαναν και οι δύο το τεστ για τον κροωνοϊό, ώστε να είναι σίγουροι. Μάλιστα πρόσθεσε ακόμα ότι ανησυχεί πιο πολύ για τα όσα συμβαίνουν έξω στον κόσμο παρά τόσο για το γεγονός ότι έχουν ένα μωράκι. Βέβαια πρόσθεσε ότι εννοείται ότι είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

"Μου έκανε εντύπωση ότι ήμουν ο τελευταίος συνοδός που τον άφησαν να μπει μέσα, αλλά και ο τελευταίος που του επέτρεψαν να βγει έξω. Έκατσα πέντε μέρες μέσα στο μαιευτήριο" είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή του ANT1.