Θα «λιώσετε» - Η Ελένη Χατζίδου παίζει με την κόρη της

Η πιο τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «λιώσετε» - Η Ελένη Χατζίδου παίζει με την κόρη της

Θα «λιώσετε» με την Ελένη Χατζίδου που παίζει με την κόρη της στο σαλόνι του σπιτιού της. Η ίδια είναι μια τρυφερή μανούλα και περνάει άπειρες στιγμές μαζί με το παιδί της και δεν χορταίνει να της μοιράζεται στα social media.

Τώρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας λόγω του κορωνοϊού που μέρα με την ημέρα εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ελλάδα, όπως και σε υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως, ο κόσμος δεν χάνει την ελπίδα τους και έχει βρει χρόνο να περάσει με την οικογένεια του.

Η Ελένη Χατζίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους έχουμε δει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα στο σπίτι με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους που καθημερινά τους γεμίζει με ευτυχία και χαμόγελα.

Μάλιστα, το ζευγάρι κάνει και διάφορα challenge για να περάσει η ώρα τους. Συγκεκριμένα, έκαναν το «flip the switch» που στα social media έχει γίνει viral. Ωστόσο, δεν το έκανε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αλλά μπαμπάς και κόρη.

Η φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της που θα σας κάνει να «λιώσετε»

Χθες, η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο της με την μπέμπα της. Η τραγουδίστρια είχε κάτσει στον καναπέ και η μικρή έπαιζε στο πάτωμα.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν την συντροφιά η μια της άλλης και χαίρονται με τις τρυφερές στιγμές και τα παιχνίδια που παίζουν και οι δυο τους μαζί.

Η τραγουδίστρια λιώνει για την κόρη της και δεν χάνει ευκαιρία να της το δείξει και να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια που κάνουν όλοι παρέα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ελένη Χατζίδου κόρη παιχνίδια

Πρόσφατα η μικρούλα είχε και μια περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο πλέον τέλος καλό όλα καλά.