Εκτός εαυτού η Μιμή Ντενίση - "Κοιτά να δεις οι Έλληνες..."

Τι την έκανε έξαλλη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός εαυτού η Μιμή Ντενίση -

Εκτός εαυτού βρήκε η Μιμή Ντενίση που σε ανάρτησή της υπερασπίζεται τους Έλληνες και λέει μερικά πράγματα για τον ιό, αλλά και για τα μέτρα που έχουν παρθεί.

Ειδικότερα η γνωστή ηθοποιός θέλησε να πει μερικά πράγματα για τα όσα γίνονται αυτές τις ημέρες και για τα μέτρα κατά του COVID19 που έχει πάρει η χώρα μας. Η ίδια κάνει στην ουσία μια "σύγκριση' ας το πούμε, με άλλες χώρες και ξεσπά γιατί όπως λέει με την κρίση λένε μόνο αρνητικά για την χώρα μας, που χειρίστηκε όμως άψογα το όλο θέμα με τον ιό.

Η ίδια λοιπόν τα βάζει με άλλες χώρες της Ευρώπης και με την όλη νοοτροπία που έχουν στο εξωτερικό, ότι οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες κλπ. Το κείμενο που έγραψε στο Facebook είναι "φωτιά".

Τι είπε για τους Έλληνες και την όλη κατάσταση η Μιμή Ντενίση που έγινε πυρ και μανία;

Ειδικότερα η ίδια έγραψε στην ανάρτηση που έκανε τα εξής:

"Πολλες ξενες εφημεριδες γραφουν για την επιτυχια της Ελλαδας στην εφιαλτικη αυτη μαχη με τον ιο.Μερικες με θαυμασμο αλλες με καταπληξη κ αλλες με υπεροψια τυπου..κοιτα να δεις οι Ελληνες!!! Με πιανουν τα νευρα μου οταν τα διαβαζω αυτα.

Γιατι ακομα κ για τις επιτυχιες μας υπαρχει μια κρυφη υποτιμηση.Οπως κ σπευδουν να προβλεψουν τις ζοφερες μερες για την Ελλαδα μετα..Καλα ..απο την εποχη της οι κονομικης κρισης μας εχουν πει τεμπεληδες αχρηστους απειθαρχους κλπ κ επιβιωσαμε..με χιλιες δυσκολιες..ετσι θα γινει κ τωρα αρκει ναμαστε ενωμενοι.την μερα που μια κυβερνηση θα κανει κατι καλο κ η αντιπολιτευση θα την συγχαιρει θαχουμε φτασει στο επιθυμητο.

Τωρα που εχουμε ολοι καιρο ξαναδιαβσατε λιγο Ιστορια..ειναι πανομοιοτυπες οι καταστασεις κ οι συμπεριφορες Ελληνων Τουρκων κ Ευρωπαιων κ τωρα κ το 1800 κ το 1821 κ το 1922 κ παντα.θα βγαλετε πολλα χρησιμα συμπερασματα για το μελλον..". Δείτε ωστόσο και τι έχε αναφέρει σε άλλο ξέσπασμα που έκανε η Μιμή Ντενίση. Με ποιόν τα είχε βάλει;

Πολλες ξενες εφημεριδες γραφουν για την επιτυχια της Ελλαδας στην εφιαλτικη αυτη μαχη με τον ιο.Μερικες με θαυμασμο...

Posted by Mimi Denissi on Friday, April 17, 2020