Νέα συγκλονιστική ανάρτηση από την Δανάη Μπάρκα - Τι έγραψε;

Πρέπει να την διαβάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα συγκλονιστική ανάρτηση από την Δανάη Μπάρκα - Τι έγραψε;

Νέα ανάρτηση έκανε η Δαναή Μπάρκα που μας συγκλόνισε και ανατρίχιασε με τα όσα έγραψε σε ποστ που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποια αυτά που μας λέει;

Ανατριχίλα μας έφερε η ανάρτηση που έκανε γη Δανάη Μπάρκα, με την ηθοποιό να ανεβάζει μια φωτογραφία στην σελίδα της, στην οποία βλέπουμε να απεικονίζεται ο ουρανός και ο ήλιος. Εκεί μας λέει να εστιάσουμε και η Μπάρκα που έγραψε μερικά πολύ όμορφα λόγια, που είναι γεμάτα δύναμη για ζωή.

"Βγείτε στο παράθυρο σας. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι και δείτε τον ήλιο. Ακολουθήστε το φως του" μας λέει μεταξύ άλλων η ηθοποιός, που σε άλλη ανάρτηση είδαμε και το πόσο φωνάρα έχει. Μάλιστα τραγούδησε Γιώτα Νέγκα και πάθαμε πλάκα.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση που έγραψε η Δανάη Μπάρκα και μας ανατρίχιασε

Ειδικότερα συνόδευσε την εικόνα που ανέβασε με ένα κείμενο στο οποίο μας λέει όλα όσα εύχεται και μας φέρνει μια νότα αισιοδοξίας, παρά τις δυσκολίες. Χαρακτηριστικά το ποστ της αναφέρει τα εξής:

"Βγείτε στο παράθυρο σας. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι και δείτε τον ήλιο.

Εύχομαι το εξής: όσο φέγγει ο ήλιος εμείς να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Όσο φέγγει ο ήλιος να βοηθάμε. Όσο φέγγει ο ήλιος να εκτιμάμε όσα έχουμε. Όσο φέγγει ο ήλιος να αγαπάμε. Όσο φέγγει ο ήλιος να μας προσέχουμε. Όσο φέγγει ο ήλιος να δίνουμε. Όσο φέγγει ο ήλιος να έχουμε φιλους. Όσο φέγγει ο ήλιος να εξελισσόμαστε.

Όσο φέγγει ο ήλιος να προστατεύουμε τον πλανήτη,τα ζώα,τα ψάρια,το πράσινο. Όσο φέγγει ο ήλιος να προσευχόμαστε για όσους το έχουν ανάγκη. Όσο φέγγει ο ήλιος να σκεφτόμαστε αυτούς που έφυγαν και μας βλέπουν απ την μεριά του ήλιου πια. Όσο φέγγει ο ήλιος να μοιραζόμαστε. Όσο φέγγει ο ήλιος να μην αποδυναμώνει τίποτα,όλα να τα μετατρέπουμε σε δύναμη και πίστη. Όσο φέγγει ο ήλιος,να ελπίζουμε.

Ο ήλιος (ελπίζω) να φέγγει για πάντα. Επειδή όμως το δικό μας «πάντα» δεν είναι όλων το «πάντα» κι επειδή μετά από εμάς θα υπάρξουν κι άλλοι,ας αφήσουμε κάτι όμορφο πίσω μας. Ωραίους ανθρώπους,ωραία δέντρα,ωραίες θάλασσες,ωραία νοοτροπία,ωραία ενέργεια".

Ορίστε και η ανάρτηση