Ρίγη συγκίνησης! Τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη φωτογραφήθηκαν μαζί του την Ανάσταση

"Έπεσε" το instagram με την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης! Τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη φωτογραφήθηκαν μαζί του την Ανάσταση

Το βράδυ της Ανάστασης ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο instagram η ανάρτηση που έκανε ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος. Στο πλευρό του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και έχοντας πίσω τους μια εικόνα με το πρόσωπο του Παντελή κατάφεραν και συγκίνησαν.

Πολύ διαφορετικό ήταν για ακόμη μια χρονιά αυτό το Πάσχα για την οικογένεια Παντελίδη. Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν ο αδερφός της Παντελής δεν ήταν κοντά τους αλλά τώρα έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την πανδημία που έχει χτυπήσει και την χώρα μας, μένοντας σπίτι και κάνοντας Ανάσταση με λίγους και καλούς.

Η φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη και τα αδέρφια του

Στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος έχει πάρει την χαρισματική φωνή του αδερφού του αφού έβγαλε το πρώτο του τραγούδι και τραγουδάνε ακριβώς ίδια - ακούστε το εδώ - έγραψε χαρακτηριστικά:

"Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα!Εύχομαι το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας!Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μες το 2020 θα κυκλοφορήσει κομμάτι του Παντελή μας!!P.q "

Να υπενθυμίσουμε, αν και κανείς δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσει, ότι ο Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο Mercedes W164 ML 63 AMG το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες. Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας· νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο