Αθηνά Οικονομάκου: Όλη η γειτονιά κοιτούσε τις λαμπάδες που κρατούσε μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ότι πιο εντυπωσιακό! Ήταν χειροποίητες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηνά Οικονομάκου: Όλη η γειτονιά κοιτούσε τις λαμπάδες που κρατούσε μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Υπερπαραγωγή οι λάμπαδες της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου το βράδυ του Σαββάτου. Όλη η γειτονιά από τα μπαλκόνια τους τις κοιτούσε κι εμείς τις έχουμε φωτογραφίες.

Η Αθηνά Οικονομάκου φημίζεται για το τσιλ και τις φαντασμαγορικές ιδέες που κατεβάζει το μυαλό της. Άλλωστε αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα και με την συλλογή των ρούχων που βγάζει και τα σχέδια είναι απόλυτα δικά της.

Το βράδυ της Ανάστασης, λοιπόν, όπως όλοι έτσι κι εκείνη με την οικογένειά της έμεινε σπίτι και βγήκαν στο μπαλκόνι τους να χαζέψουν τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό και να ανταλλάξουν ευχές με τους γείτονές τους.

Παρά το γεγονός πως δεν βγήκαν να πάνε στην εκκλησία εκείνοι άναψαν τις λαμπάδες τους, οι οποίες ήταν όπως φαίνεται χειροποίητες και εξαιρετικές. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα αλλά από αυτό που βλέπουμε έχουμε την εντύπωση πως η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε το χεράκι της για την δημιουργία των συγκεκριμένων κεριών.

Μιας και είναι μια άκρως ενεργή χρήστης των social media δημοσίευσε story με αυτές και τις ζηλέψαμε αρκετά.

Δείτε φωτογραφία με τις λαμπάδες της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Αθηνά Οικονομάκου Λαμπάδες Ανάσταση

Και μιας και μιλάμε για την Ανάσταση ενός celebrity, συγκινητική ήταν επίσης και η Ανάσταση που έκανε η Ελένη Χατζίδου έχοντας αγκαλιά τον σύζυγό της το μωράκι της αλλά και τους γονείς της. Δείτε φωτογραφίες εδώ