Η μοναχική Ανάσταση της Αλίκης Κατσαβού μετά τον θάνατο του Βουτσά - Δείτε φωτογραφίες

Συντροφιά με τον μικρό Φοίβο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μοναχική Ανάσταση της Αλίκης Κατσαβού μετά τον θάνατο του Βουτσά - Δείτε φωτογραφίες

Φέτος το Πάσχα και η Ανάσταση ήταν διαφορετική για όλους μας αφού ο ιός έχει φέρει απαγόρευση. Ωστόσο για την Αλίκη Κατσαβού είναι λίγο αλλιώς τα πράγματα, αφού είναι και το πρώτο Πάσχα που περνά μακρυά από τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά έφερε βαθιά θλίψη σε όλους μας και κυρίως στην οικογένειά του, που πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Τώρα ο μικρός Φοίβος είναι το στήριγμα της Αλίκης Κατσαβού, που περνά μαζί με το παιδάκι της τις Άγιες αυτές ημέρες.

"Οι ειδικοί είπαν να είμαι αναλυτική, με απλά λόγια να εξηγήσω τι έχει συμβεί, να δηλώσω το γεγονός του θανάτου χωρίς μελοδραματισμούς. Σύμφωνα με τις προσλαμβάνουσες και τον ψυχισμό του, θα το αποδεχθεί και θα το αφομοιώσει σιγά σιγά. Και τα παιδιά πενθούν, άλλωστε, όπως και οι μεγάλοι" είχε πει η ίδια σε συνέντευξη της αναφορικά με το πως ο μικρός Φοίβος διαχειρίζεται τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Οι φωτογραφίες από τη μοναχική Ανάσταση της Αλίκης Κατσαβού

Η ίδια λοιπόν, που συχνά έχει κάνει αναρτήσεις με το παιδάκι της, αλλά και με το πως τα περνάνε στο σπίτι ανέβασε και τώρα μερικές εικόνες από τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τον μικρό Φοίβο.

Μάλιστα σε ένα μικρό βίντεο που ανέβασε ως story βλέπουμε το παιδάκι να κοιμάται γλυκά και η εικόνα είναι πολύ τρυφερή. Να πούμε ότι ο μικρός Φοίβος έχει λείψει πολύ και στον Άνθιμο Ανανιάδη, που έκανε επίσης μια ανάρτηση με τον "bro" του όπως έγραψε.

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε μας εύχεται χρόνια πολλά, ενώ μας δείχνει και τα πασχαλινά αυγά που έβαψε μαζί με τον Φοίβο. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Φοίβος Βουτσάς γιος Αλίκης Κατσαβού

Αλίκη Κατσαβού - Φοίβος Βουτσάς πασχαλινά αυγά