Οι φωτογραφίες Βαλαβάνη - Βασάλου από το παρελθόν - Εκεί έκαναν πέρυσι Πάσχα

Μοναδικές εικόνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι φωτογραφίες Βαλαβάνη - Βασάλου από το παρελθόν - Εκεί έκαναν πέρυσι Πάσχα

Οι φωτογραφίες Βαλαβάνη - Βασάλου από το παρελθόν. Εσείς θυμάστε που έκαναν πέρυσι Πάσχα σαν ζευγάρι; Η παρουσιάστρια ανέβασε τις στιγμές που πέρασαν εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε φωτογραφίες από τα ταξίδια του μιας και φαίνεται πως αυτό είναι το χόμπι τους. Μπορεί προς το παρόν να τα έχουν διακόψει λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ωστόσο στα χρόνια που είναι μαζί έχουν ταξιδέψει αρκετά και έχουν επισκεφθεί μερικούς μοναδικούς προορισμούς.

Δεν τους αδικεί κανείς βέβαια, μιας και οι μέρες που περνάμε κλεισμένοι στο σπίτι είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναπολήσεις τις όμορφες στιγμές που πέρναγες πριν αναγκαστείς να μείνεις μέσα λόγω της καραντίνας.

Έτσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όχι μόνο αναπολεί αλλά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο όμορφη φωτογραφία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από το ταξίδι που είχαν πριν έναν χρόνο στην Χαβάη.

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ηλιοκαμμένοι και πιο χαρούμενοι από ποτέ, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταξιδεύουν στους δρόμους της Χαβάης και μας κάνουν όλους να ζηλέψουμε πολύ με τη φωτογραφία που ανέβασαν.

Το ζευγάρι πέρασε εκεί το περσινό του Πάσχα και αναπολεί με τις στιγμές που έζησαν που ήταν πάρα πολύ όμορφες, μιας και τώρα δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες στο προφιλ της και αναπόλησε το περσινό τους ταξίδι και τον τρόπο που γιόρτασαν πέρυσι και οι δυο μαζί.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Βαλαβάνη Βασάλος φωτογραφίες

Πάσχα Βαλαβάνη Βασάλος