Γιώργος Τσαλίκης: Full το πασχαλινό τους τραπέζι - Δείτε τι έκανε η γυναίκα του

Μας έδειξε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Τσαλίκης: Full το πασχαλινό τους τραπέζι - Δείτε τι έκανε η γυναίκα του

Μια φωτογραφία με τα όσα ετοίμασε για το πασχαλινό τραπέζι η γυναίκα του Δώρα, ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης και μας έτρεξαν τα σάλια.

Απ'όλα τα καλά είχε φέτος το πασχαλινό τραπέζι του Γιώργου Τσαλίκη. Η γυναίκα του φαίνεται ότι είναι χρυσοχέρα, αφού ο ίδιος την έκανε tag σε story που ανέβασε στο Instagram, μαρτυρώντας μας ότι μάλλον ήταν και αυτοί που έφτιαξε όλα τα καλούδια.

Μαγειρίτσα, κρασάκι και τα πασχαλινά αυγά. όσα δηλαδή χρειάζεται ένα τραπέζι για να είναι πλήρες την Κυριακή του Πάσχα, που είναι σήμερα. Ο διάσημος τραγουδιστής λοιπόν θέλησε με την φωτογραφία που ανέβασε να μας δώσει μια γεύση από όλα αυτά που έφαγαν και να στείλει τις ευχές του.

Η Δώρα Δημητροπούλου λοιπόν τα ετοίμασε όλα, έστρωσε και το κόκκινο τραπεζομάντιλο και εμάς μας έπιασε λιγούρα με τα όσα είδαμε. Δείτε ωστόσο και μια απίστευτη ανάρτηση που είχε κάνει ο τραγουδιστής, με την Άντζελα Δημητρίου.

Πασχαλινό τραπέζι Γιώργος Τσαλίκης

Μετά το πασχαλινό τραπέζι δείτε όμως και μια ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη που μας τσάκισε

Το Μεγάλο Σάββατο και με τη ιδιότητα του αντιδημάρχου Περιστερίου, ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε πόρτα σε πόρτα και δώρισε μερίδες φαγητού στους συνανθρώπους του.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να μοιραστεί το γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια άκρως συγκινητική φωτογραφία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο χέρι χαμένη στις αναμνήσεις της , μόνη , μας άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού της κι εμείς της δώσαμε το πασχαλιάτικο της φαγητό ... με μάτια γεμάτα δάκρυα μας ευχαρίστησε , μας έδωσε ευχές ... -Πως σε λένε παιδί μου ; -Γιώργο γιαγιά .. -Είχα κι εγώ ένα Γιώργο .. Δε τη ρώτησα πως και τι ... Της λέω μη στεναχωριέσαι.. έχεις άλλον ένα Γιώργο από σήμερα ...
Για εμένα η Ανάσταση έγινε ... Έγινε νωρίτερα .. Κάθε φορά που προσφέρεις .. η ψυχή σου ανασταίνεται ... Κι ο Χριστός χαμογελάει ... Χρόνια πολλά .. Καλή Ανάσταση σε όλους Περήφανος για το δήμαρχο μας andreas_pachatouridis και για όλους τους συναδέλφους που σήμερα μοιράσαμε 1000 μερίδες γιορτινού φαγητού στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στο Περιστερι ... Στους συνανθρώπους μας που αύριο ίσως να είναι κι ένας από εμάς στη θέση τους ... Όλοι είμαστε ίσοι .. Το ίδιο τρωτοί .. το ίδιο ευάλωτοι ... Δώστε αγάπη ...».

[/OEmbed]