Survivor: Αδημοσίευτο βίντεο στο φως από την Λάουρα Νάργες

H σκηνή που δεν είχαμε δει πότε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Αδημοσίευτο βίντεο στο φως από την Λάουρα Νάργες

Αδημοσίευτο βίντεο από το Survivor στο φως από την Λάουρα Νάργες η σκηνή που δεν είχαμε δει πότε. Τι έκαναν πριν τρία χρόνια στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες που ήταν τότε εκεί και γιόρταζαν το Πάσχα και εκείνοι;

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Λάουρα Νάργες ήταν στο πρώτο Survivor και οι ίδιοι οι παίκτες ακόμα αναπολούν στιγμές από αυτό.

Μάλιστα τότε είχαν περάσει εκεί το Πάσχα τους με συντροφιά μόνο ο ένας τον άλλο. Όπως αποκάλυψαν όμως τώρα 3 χρόνια μετά η παραγωγή είχε φροντίσει για αυτούς.

Η Λαούρα ανέβασε ένα αδημοσίευτο βίντεο από τότε και αναπολεί τα όσα έζησαν εκεί.

Το αδημοσίευτο βίντεο της Λάουρα Ναργες από το Survivor

«Ένα-δύο, ένα-δύο, τεστ, τεστ... Και πριν από τρία χρόνια που λέτε μαζευτήκαμε με κάτι τρελούς και πήγαμε στην απομόνωση. Τόσο καιρό που μείναμε από τον Φλεβάρη κάναμε ένα Πάσχα τελείως διαφορετικό, ίσα ίσα που η παραγωγή μας έκανε έκπληξη κάτι τσουρέκια και αυγά - τι χαρά!!! - μακριά από τους αγαπημένους μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον.

Ήμασταν ευτυχισμένοι.Αυτό είναι ένα backstage video που δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ όπου πειράζω τον ηχολήπτη μας. Έχουμε free day εκείνη την ημέρα και χαλαρώνουμε σπίτι μας. Σίγουρα θα έχει προηγηθεί το μεσημεριανό με φακόρυζο, μπορεί να ήταν και σκέτη καρύδα μόνο... Μου λείπουν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Τους σκέφτομαι πολύ. Αλλά ξέρω ό,τι μας συμβαίνει είναι για καλό. Χρόνια πολλά σε όλους σας αγαπάρες μου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε πάντα υγιείς. @evridiki_valavani @kostaskok4 @bo_fugitive σας αγαπάω ρεεε Τι στιγμές αυτές... @kiriakos_doulgeris σε ευχαριστώ για το video και sorry για το mini troll 1,2,3 Survivors!»

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο μιας και μιλάμε για την Λάουρα και το Survivor δείτε και την δίαιτα που έκανε μετά από αυτό για να επανέλθει ο οργανισμός της.