Η "γλυκιά" εκδίκηση της Jennifer Aniston κατά του Brad Pitt - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Θα τελειώσει ποτέ η ιστορία τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η

Η "γλυκιά" εκδίκηση της Jennifer Aniston κατά του Brad Pitt φαίνεται πως θα απασχολήσει αρκετά την ξένη αλλά και την εγχώρια showbiz. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα ξένα μέσα για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Όταν ανακοίνωσαν τη σχέση τους κι άρχισαν τις δημόσιες εμφανίσεις, όλοι και ειδικότερα οι fans δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλάνε για αυτούς. Οι δυο τους έφτασαν σε σημείο να παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους διαλύθηκε όταν εκείνος γνώρισε την Angelina Jolie.

Από τότε πολλοί fans περιμένουν πως και πως τα νέα επανασύνδεσης του ζευγαριού, μιας και οι δυο τους αυτή τη στιγμή είναι χωρισμένοι και ελεύθεροι.

Το 2016, η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω «ασυμβίβαστων διαφορών» κι έκτοτε ανά διαστήματα εμφανίζεται όλο και κάτι νέο σχετικό με την τεταμένη σχέση τους, ωστόσο η πρόσφατη εμφάνισή του δίπλα στην Jennifer στα βραβεία SAG, οδήγησε πολλούς στο να πιστεύουν ότι μπορεί να έχουμε κάποια επανασύνδεση που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

εκδίκηση Jennifer Aniston Brad Pitt SAG Awards

Όλα όσα έγιναν γνωστά για την "γλυκιά" εκδίκηση της Jennifer Aniston κατά του Brad Pitt

Πρόσφατα, όμως, πληροφορίες του National Enquirer αποκάλυψαν κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με τις πηγές του, ο Brad κι η Jen ήταν πράγματι ξανά μαζί, αλλά εκείνος τη χώρισε για δεύτερη φορά, για την Alia Shawkat.

Η ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί αυτή τη φορά, προσπαθώντας να τα βρει με τον πρώην της, John Mayer, κάτι για το οποίο δε χαίρονται οι φίλοι της. Το GossipCop ωστόσο διαψεύδει την είδηση λέγοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε απόδειξη ούτε για τον Mayer, ούτε και για την επανασύνδεση Jen με Brad. Μόνο ο χρόνος θα δείξει λοιπόν τι κρύβεται πίσω από τις "κουρτίνες".

Δεν φαντάζεστε πόσο έκανε για να ρίξει στο κρεβάτι ο Brad Pitt την Jennifer Aniston

Μια αποκάλυψη ήρθε αναφορικά με την σχέση της Jennifer Aniston η οποία έψησε κανονικά τον Brad Pitt καθώς τον άφησε να περιμένει (για αυτό που όλου φανταζόμαστε) για αρκετούς μήνες. Δεν φαντάζεστε για πόσο!

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν από εκείνα τα ζευγάρια που όλοι μας θέλουμε να είναι και πάλι μαζί. Μπορεί αυτό να μην είναι - τουλάχιστον ακόμα - στον ορίζοντα, ωστόσο οι δυο τους πάντα μιλάνε με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο, αλλά και για τα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Ειδικότερα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η ηθοποιός έκανε τον κούκλο πρώην άντρα της να περιμένει όσο κρατά και μια εγκυμοσύνη! 9 ολόκληρους μήνες.

"Ακούγεται μάλλον απίθανο να αφήσει κάποια γυναίκα τον Μπραντ να περιμένει 9 μήνες, κι όμως η Τζεν το έκανε" είπε στην Mirro άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός - που πρόσφατα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τα Φιλαράκια - πίστευε ότι θα ήταν καλύτερο για την σχέση τους να περιμένουν.