Νέα ενημέρωση για την υγεία του Γιώργου Παρτσαλάκη - Την Τρίτη μπαίνει για αγγειοπλαστική

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ενημέρωση για την υγεία του Γιώργου Παρτσαλάκη - Την Τρίτη μπαίνει για αγγειοπλαστική

Νέα ενημέρωση έρχεται αναφορικά με την υγεία του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ποια η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού; Διαβάστε πότε αναμένεται να μπει για αγγειοπλαστική.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και τώρα νοσηλεύεται στο Τζάνειο με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.Η αγωνία μεγαλώνει για την υγεία του, ωστόσο το θετικό είναι ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή και ελεγχόμενη.

Ο ηθοποιός που νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων στην καρδιολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου θα υποβληθεί σε αγγειοπλαστική, αύριο Τρίτη του Πάσχα.

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος κατάφερε να γυρίσει στην Αθήνα, από την Κύπρο όπου είχε αποκλειστεί εξαιτίας και της καραντίνας που έχει φέρει η πανδημία.

Ένα μήνα ήταν σε Καραντίνα ο Γιώργος Παρτσαλάκης που θα μπει τώρα για αγγειοπλαστική

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για όσα πέρασε τις τελευταίες μέρες μιας και χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα για αρκετό καιρό χωρίς να έχει αρρωστήσει, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που τον έκανα να πραγματοποιήσει ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

«Ήμουν για 15 μέρες σε καραντίνα στην Κύπρο, ήρθα στην Ελλάδα και μπήκα σε άλλες 15 μέρες καραντίνα, για να μην πληρώσουμε και το πρόστιμο, με αποτέλεσμα ένα μήνα να μην είναι πολύ καλά τα νεύρα.

Τέλοσπαντων, όμως, τα φέρνουμε σε ένα λογαριασμό. Εκείνο που ήθελα να πω είναι ότι, ναι, τελικά αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του που είχε πει πως, αν αυτός ο κόσμος δεν σωθεί εγώ φέρω την ευθύνη. Και όταν λέμε στον ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να προστατευθεί και να προστατεύσει τους γύρω του, το έκανε πράξη. Σωθήκαμε ακριβώς γιατί έχουμε φιλότιμο, πιστεύουμε ο ένας τον άλλον και σεβόμαστε» είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.