Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ανέβασαν την ίδια φωτογραφία!

Τι ανέβασαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ανέβασαν την ίδια φωτογραφία!

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ανέβασαν την ίδια φωτογραφία. Οι δυο παρουσιαστές πέρασαν μαζί την Κυριακή του Πάσχα για έναν πάρα πολύ ξεχωριστό λόγο, αφού ο γιος τους, Γιάννης είχε χθες τα γενέθλια του.

Κατά τον έγγαμο βίο τους, το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη Λιάγκα και τον Γιάννη Λιάγκα. Ο μικρός τους γιος σήμερα λοιπόν έχει γενέθλια και ο πατέρας του, του ευχήθηκε με έναν τρυφερό τρόπο.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, διατηρεί όμως άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών του που είναι η βασική τους προτεραιότητα. Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η Φαίη Σκορδά αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους και μάλιστα εκείνος έχει μετακομίσει κιόλας κοντά τους για να τα βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται.

Η κοινή φωτογραφία Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά

Ο Γιαννάκης λοιπόν χθες έκλεισε τα 9 του χρόνια και στο σπίτι τους έχουν διπλές χαρές, αφού γιορτάζουν και το Πάσχα αλλά και τα γενέθλια του μικρού.

Οι τέσσερις τους πέρασαν μαζί την Κυριακή του Πάσχα και έσβησαν μια πάρα πολύ εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του μικρού.

Τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασαν την φωτογραφία στα Insta Stories του και ευχήθηκαν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Δείτε τες:

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας φωτογραφία

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας μαζί

Το πρώην ζευγάρι λοιπόν ενώ έχει χωρίσει παραμένει, ενωμένο για το καλό των δυο του παιδιών που είναι πάνω από όλα για εκείνους και τα αγαπάνε πολύ και έτσι διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ωστόσο, δείτε πριν λίγες μέρες τι έγινε και η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε με τους συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό» και ζήτησε να φύγει αμέσως τώρα αυτό που γράφτηκε κάτω από τη φωτογραφία που προέβαλαν στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ;