Ραγίζει καρδιές η έκκληση της Ζήνας Κουτσελίνη

"Σήμερα στις 5 το απόγευμα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η έκκληση της Ζήνας Κουτσελίνη

Μια έκκληση έκανε πριν από λίγα λεπτά η αγαπημένη παρουσιάστρια του STAR, Ζήνα Κουτσελίνη και ράγισε πολλές καρδιές με την συγκινητική της κίνηση.

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη κάλεσε με ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τους διαδικτυακούς της φίλους να συγκεντρωθούν στις 5 ηώρα και να στείλουν ένα μήνυμα για να βοηθήσουν μια ακόμα πράξη που κάνει το Χαμόγελο του Παιδιού για τους συνανθρώπους μας.

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη

"Σήμερα στις 5 το απόγευμα να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας διαδικτυακά μέσω social media και να καλέσουμε ή να στείλουμε μήνυμα στο 19810! Τα παιδιά μας χρειάζονται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά! Εγώ και ο Κώστας Γιαννόπουλος θα βγούμε ζωντανά μαζί από τα στούντιο του Χαμόγελου και τα δικά τους social να μοιραστούμε αλήθειες και πραγματικές ανάγκες με πολλούς καλεσμένους. Σας θέλουμε όλους κοντά μας! Όλοι να βγούμε live στα δικά μας social και να επικοινωνήσουμε τον αριθμό! Να βάλουμε τους συνανθρώπους μας μέσα σε αυτή την αγκαλιά του Ανδρέα και να φτάσει το μήνυμα μας έως τον ουρανό. Σαν αύριο εγώ και ο Ανδρέας θα είχαμε μαζί τα γενέθλια μας, 21 Απριλίου γεννημένοι και οι δύο. Ας του δείξουμε λοιπόν πως το έργο που άφησε πίσω του είναι τεράστιο και πως εμείς είμαστε όλοι το φως στα κεράκια των γενεθλίων του. Σ´ εμάς άφησε παρακαταθήκη το φως του! Εμείς ενωνόμαστε όλοι να δείξουμε στα παιδιά που περνούν δύσκολα πως μπορούν να συνεχίσουν να χαμογελούν, Να δείξουμε πως αλλάξαμε! Πως ο καφές που δεν θα πιούμε έξω γιατί μένουμε σπίτι θα γίνει κλήση ή μήνυμα για το Χαμόγελο των παιδιών, των δικών μας παιδιών."

Να υπενθυμίσουμε πως η Ζήνα Κουτσελίνη σε τέτοια θέματα είναι πολύ ευαισθητοποιημένη και μάλιστα πρόσφατα δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της. Δείτε τι συνέβη εδώ