Σήλια Κριθαριώτη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη - "Φοβήθηκα"

Τι είπε η σχεδιάστρια μόδας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήλια Κριθαριώτη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη -

Ένα βίντεο για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό ανέβασε η Σήλια Κρηθαριώτη, με την ίδια να στέλνει και ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που όπως είπε της έδωσε συμβουλές αλλά την σύστησε και στην γιατρό που την θεράπευσε.

Την αποκάλυψη ότι νόσησε και εκείνη από τον ιό, σε ένα ταξίδι που έκανε στη Βρετανία έκανε, μέσα από ανάρτησή της, η Σήλια Κριθαριώτη. "Γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα και εγώ από τον γνωστό ιο! Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα" είπε χαρακτηριστικά η γνωστή σχεδιάστρια μόδας που έστειλε και το ευχαριστώ της τόσο στην φίλο της, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο φυσικά και στην γιατρό της.

Να σημειώσουμε ότι και ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είχε νοσήσει από τον ίδιο ιό, ωστόσο έγινε γρήγορα καλά κάνοντας και σχετική ανακοίνωση.

Η Κριθαριώτη από την μεριά της ευχαρίστησε λοιπόν τον Μαρινάκη για τις συμβουλές και την βοήθειά του, αλλά και για το γεγονός ότι της σύστησε την γιατρό της Αναστασία Κοτανίδου, που την βοήθησε να αναρρώσει γρήγορα και την οποία ευχαρίστησε επίσης.

Σήλια Κριθαριώτη βίντεο

Λίγα λόγια για την Σήλια Κρηθαριώτη που ευχαρίστησε τον Μαρινάκη για τη βοήθεια που της έδωσε με τον κορωνοϊό

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας. Είναι η ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας, που ιδρύθηκε το 1906. Είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Νικόλαο Τσάκο και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Η Κριθαριώτη έχει αναφερθεί στο βρετανικό περιοδικό Vanity Fair ως εξής: "Όμορφα γυναικεία και στολισμένα σκευάσματα από αυτό το σχεδιαστή προς τα αστέρια". Οι πελάτες της περιλαμβάνουν τις Τζένιφερ Λόπεζ, Lady Gaga, Πόλα Πάτον, Κιμ Καρντάσιαν, Κέλι Ράδερφορντ, Μιράντα Λάμπερτ, Σαμάνθα Μπαρκς, Μαρία Μενούνος, Τζουλιάνα Ράντσιτς, Τζέμα Άρτερτον. Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε για το Vogue Mexico στην Celia Kritharioti Haute Couture.